2777
2789

کیا تاحالا اومیکرون گرفتن بیاید بگید اولین علائمی که داشتید چی بود ؟؟؟ یعنی اول حالت تهوع داشتید اول اسهال بود اول تب بود اول سرفه و عطسه بود چی بود ؟؟؟ اولین علائمش چی بود ؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم

اول سردرد کمر درد خیلی شدید طوری ک نمیتونم بشینم از درد داشتم میمردم تب لرز شدید ک شبش تا فرداش حتی پنج دقه نخابیدم از درد کل بدنم درد میکرد بند بند وجودم

بعدش سرفه و بدحالی خیلی زیاد ک بدن خیس عرق میشه چشام سیاهی میره بدنم سست میشه ک میخام پس بیوفتم زیاد گلو درد ابریزش بینی 

امروز هم انقد سرگیجه بدحالم ک نگو ی لحظه پا میشم چشام سیاهی میره میخام بیوفتم حتی قرص هم میخورم انقد بالا میارم ک نگو قرص سالم میاد از دهنم

دختر و پسر و خودم گرفتیم هر کدوم یجور

دخترم با گلودرد شروع شد هنوزم بعد شش رو تموم نشده،سرگیجه،بیحالی،بدن درد،چشم درد

بعدش پسرم شروع کرد یهویی تب کرد و بیحال بود و بی اشتها دو روز طول کشید اون الان خوبه

خودمم که با سرفه شروع کردم الانم ابریزش شدید و عطسه با سرفه و درد سینه