2777
2789
عنوان

خیانت کرد بهم.

579 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من خونه پدرم بودم و چون به همسرم اعتماد نداشتم یه پیج درست کردم و عکس یه دختر گذاشتم و به همسرم پیام دادم اونم جواب داد و گفت زنمو فرستادم خونه باباش راحتم و تفریح لازمه و بدهم عکس خواست منم گفتم این خیانته به همسرت گف نه خیانت نیس و خلاصه یکم چت کردم بد گفتم ب زنت میگم چجو آدمی هستی بد با پیج خودم پیام دادم گفتم خیانت میکنی و اینا اول گردن نگرفت بد گف غلط کردم فلان بد اومد خونه بابام چون اون پیجو بلاک کرده بود رفتم تو لیست بلاک هاش دیدم دوتا پیج هست یکیو باز کردم دیدم مال ی دختره که همش عکسای لختی خود دختر بود و نوشته بود س. ک س و اینا ولی هنوز نگفتم که دیدم  الان چیکار کنم چجوری رفتارکنم چجوری انتفاممو بگیرم دلم خنک شه یدونه بچه 1 ساله دارم حالم خیلی بده کلا باهاس حرف نمیزنم رفتیم خونه چجوری رفتار کنم ازش چندشم میشه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر باباش جنم داره به باباش بگو یا دایی ای داره عمویی داره تا حالشو جا بیارن

دفعه پیش ب بالاش گفتم چی سد در ضمن ب باباش بگم. مادرم میفهمه اونم همه حرفای مارو ب برادر شوهرم میگه نمیخوام جلو جاریم بد بشم  نمیخوام اون بفهمه

دفعه پیش ب بالاش گفتم چی سد در ضمن ب باباش بگم. مادرم میفهمه اونم همه حرفای مارو ب برادر شوهرم میگه ...

که اینطور یه شخص دیگه ای نیست که تو خانواده شوهرت قبولش داشته باشی پنهانی ادمش کنه

..........

قصد جدایی نداری؟ مدرک داری ایشون رابطه نامشروع داشته بنابراین حکم 99 ضربه شلاق هسش اون 99 تا رو بزنن دلت خنک میشه بعدشم مهریه رو بگیر و حضانت. بگو تو دادگاه که لیاقت پدری نداره رابطه نامشروع داره بدکاره ست 

اگه طلاق هم نمیخوای ولی مهر رو بگیر اون 99 تا شلاق رو هم حداقلشه که باهاس نوش جونش شه 

ولش کن برو با یکی دیگه بابا 

این موجود سم رو میخوای چی کار؟ 

این ادم هیچوقت پاک نمیشه🙂💔یا باید بسوزی و بسازی یا باید طلاق بگیری🙃

راست میگی مخصوصا که تو ذاتشه آخه داداش بزرگ و بابام همین گوهن

دفعه پیش ب بالاش گفتم چی سد در ضمن ب باباش بگم. مادرم میفهمه اونم همه حرفای مارو ب برادر شوهرم میگه ...

وقتی شرایط جداشون نداری بنظرم هیچی نگو چون تف سربالاس .جاریت بفهمه ازخوشحالی بال درمیاره. به قول اون دوست عزیزی که بالا گفت باید بسوزی و بسازی

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود