2777
2789

چندوقت دنبال دوستی بودم حالا که پیدا کردم واقعا همش استرس دارم اخه گفتم فقط در حد تلفنی باشه فعلا تااخلاقش بیاد دستم .اون اصرار داره بیاد خونم رفت وامد کنیم من واقعا اونو هنوز کامل نشناختم نمیخوام فعلا رفت وامد کنم بنظرتون چ کنم اشنا هم هست بهش بگم چی که ناراحت نشه .اخه واقعا کسی که هنوز چهار کلمه حضوری صحبت نکردیم یهو بیاد خونه واقعا استرس میگیرم 

همسرم شاه من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون قرار بزارید پیاده روی

خو منم دوست دارم فعلا بیرون بریم اون میگه نه من دوست دارم بیام خونت .اگه بگم نیا هم ناراحت میشه میترسم دیگه هیچ وقت جوابمو نده 

همسرم شاه من است 
اها باشه چشم .یعنی چطور بهش بگم میشه بهم بگی .

بهونه بيار بگو ميخوام برم خريد كنم مياي هم قدم بزنيم هم توي خريد نظرتو بدي ؟ يا مثلا بريم كافه چايي يا قهوه بخوريم ازين حرفا ديگه

دوست دو توی جایی که مدنظره پیدا میکنن بهش بگو از تو خونه اومدن محدودیت دارم ولی بیرون بهتر م ...

چون میگم اشنای .میترسم اینا رو بگم کسی بشنوه دیگه دیدشون بد بشه 

همسرم شاه من است