2777
2789
عنوان

ایا حق با این اقاست ؟

200 بازدید | 22 پست

درحال بنایی هستیم.

کابینت سازمون متری ۳۸۰۰ ورق ام دی اف ساده باهم قرار کردیم

حالا میگه هزینه یراق ها که شامل کشو و جک و لولا اینا میشه رو ما باید بدیم.  تجربه ای دارین شما؟ 

بله درسته شما باید بدین داداشم ام دی اف کاره

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم خودمون جدا خریدم اونارو

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

بله دیگ این هزینه ها با کارفرماست ...اون پولی ک توافق میشه پول ام دی اف و اجرت کاره ...

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
ببینید  ارام بند و دستگیره اینا رو که ما میخریم اما لولا و جک رو هم ما بخریم؟  پس اون ۳ ...

بله اونا پول ورق ام ادی افه حتی لولا و اینا هم پای شماس متاسفانه چوب خیلی گرون شده

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
بله دیگ این هزینه ها با کارفرماست ...اون پولی ک توافق میشه پول ام دی اف و اجرت کاره ...

حتی لولای ساده رو هم ما باید بدیم ؟ الان یه کوجولو کابینت رو برامون ۴۰ ت حساب کرده همش پول ام دی اف و دستمزده؟ 😭

هممممه ی یراق الات رو؟  یعنی چقدر ما خسته شدیم از این هزینه ها کمرمون شکسته ریگه😂

آره میتونی جدا بخری یا میتونی به کابینت سازه بگی خودش برات میاره ولی پولو جدا ازت میگیره

خیلی گرونن واقعا

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
مرسی عزیزم 💙😭😭

خواهش ان شالله که پولشوو راحت بدین 

حتی لولای ساده رو هم ما باید بدیم ؟ الان یه کوجولو کابینت رو برامون ۴۰ ت حساب کرده همش پول ام دی اف ...

نمیدونم عزیزم اینارو ...ولی منم این ماه تخت سفارش دادم واسم بسازن ام دی اف ... ی دونه تخت شد هفت و نیم 

دیگ کابینت معلومه گرونتر درمیاد

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
نمیدونم عزیزم اینارو ...ولی منم این ماه تخت سفارش دادم واسم بسازن ام دی اف ... ی دونه تخت شد هفت و ن ...

تخت دو نفره؟؟ 

چرا اماده نگرفتید ؟ 

من در ورودی مو سفارش دادم بزنن مثل چی پشیمون شدم خیلی گرون دراومد برامون 

تخت دو نفره؟؟  چرا اماده نگرفتید ؟  من در ورودی مو سفارش دادم بزنن مثل چی پشیمون ...

اره ...از بازار اماده هیچی نمیگیرم تو لوازم چوبی... کیفیتشون پایین میشه نابود میشن پولم هدر میره اون مدلی هم که میخام دقیق نمیشه خودم از نت مدل پیدا میکنم مدل و  ابعادش و کیفیتش اونجوری ک میخام درمیاره این نجاره خیلی خوبه...حالا مثلا ام دی اف گفتم ، چوب نخاستم که گرون دربیاد

فک کردم ارزون میشه ولی هفت و نیم شده حسابم