2777
2789
عنوان

صورت جوش دار

81 بازدید | 3 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

اول از همه بگم من دارم تجربه شخصیم و در اختیارتون میذارم و صد درصدی نیست چون آدم ها باهم متفاوتن حدود نود درصد میتونم بگم تجربه من یکی از بهترین تجربه هاست چون بدخیم ترین نوع پوست صورت رو دارم و ده درصد ازش کم میکنم چون ممکنه بقیه از من تجربه بهتری داشته باشن.

با خودم گفتم زمانی که نتیجه بگیرم حتما تجربه ام رو در اختیار بقیه هم قرار میدم تا مثل من اذییت نشن چون میدونم چه حس بدیه که صورتت همش جوش داشته باشه.

امیدوارم این تاپیک بهتون کمک کنه🙏🙏🌸

من پیش چندین دکتر رفتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم تنها کمکی که بهم کرد این بود مزاجم و نوع پوستم رو دقیق فهمیدم و متوجه شدم چه کار هایی لازمه انجام بدم. دوستان من به ترتیب کارایی که انجام دادم رو میگم و برای اینکه تاپیک خیلی طولانی نشه اگه متوجه نشدین منظورمو و یا سوالی براتون پیش اومد حتما کامنت بذارین جواب بدم 🌸💙

1-متخصص پوست: برای فهمیدن نوع پوستم

۲-دکتر گیاهی: برای فهمیدن مزاجم

۳-خواندن مقاله های زیبایی و علمی زیاد در رابطه با مراقبت پوست و مزاجم

۴-شروع درمان با رعایت کردن غذایی

۵-روتین پوستی مناسب

۶-استفاده از ضد جوش کرم برای رفع جوش

۷-شروع درمان جاش جوش

دوستان من از اواخر مهر ماه امسال شروع کردم جوش هام درمان شدن خداروشکر برای جای جوش که به کلینیک مراجعه کردم هزینه اش برای من خیلی زیاد بود و بیخیالش شدم و تصمیم گرفتم همینطور که جوش صورتم رو خودم درمان کردم برای جاشم خودم یه کارایی انجام بدم.نزدیک سه هفته اس خودم دارم برای جای جوش درمان انجام میدم که خیلی خیلی موثر بوده. 

فقط یه نکته ای که بنظرم مهمه اینه که شاید صورت عین روز اولش نشه ولی حداقل اگه الان وضع مالیتون خوب نیست از یه کار کم هزینه تر میتونید شروع کنید تا بدتر نشه و صورتتون چال چال نشه و وقتی اقدام کردین صورتتون واقعا نتیجه بده چون من دیدم خیلی ها لیزر که انجام دادن صورتشون اونجوری که باید میشده نشده.بنظرم این کار ها رو انجام بدین تا بدتر نشه.

اول جوشتون رو درمان کنید بعد برین سراغ جای جوش من خیلی چیز ها رو امتحان کردم برای جوش و جای جوش بهترین چیز رعایت خورد و خوراکم و استفاده از روغن ارگان بود.

باز هم خیلی چیز ها هستن و میشناسم که میتونم بهتون معرفی کنم.

فقط اینکه دوستان بعضی از این چیز ها گرون هستن ولی واقعا نتیجه میدن و بهتر از این هستن بعد ها ده میلیون هزینه کنید و اون نتیجه ای که میخواین رو نگیرین.

این تاپیک رو براتون قرار دادم چون حس خیلی بدیه صورته جوش دار امیدوارم براتون مفید بوده باشه و کمکتون کنه صورت زیباتون زیباتر بشه💙💙💙

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.