2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلی ب چ قیمتی من عمرا جرئت عمل ندارم  دماغم بزرگ ترین دماغ عالمم بود باز عملش نمیکردم ...

منم خیلی میترسم اما هی عکسامو میبینم میگم این بینی حتما باید عمل شه فکرکنم آخر از کلینیک فرار کنم از الان ترس ورم داشته 😂

من خودمم باید سه شنبه برم دکتر گوش حلق بینی 

یه چیزی ته دماغم میبینم نمیدونم عادیه یا ن ؟؟

وقتی اذیتم نمیکنه جلو نفسمو نمیگیره

بنظر شما ممکنه توربین یا شاخک بینی باشه؟؟ 

همش دعا میکنم خدا کنه اندازش طبیعی باشه یا پولیپ نباشه عمل نخاد همش نگرانم استرس دارم 

من خودمم باید سه شنبه برم دکتر گوش حلق بینی  یه چیزی ته دماغم میبینم نمیدونم عادیه یا ن ؟؟ وق ...

انشالا نیاز به عمل نداشته باشه تا حالا همچین تجربه ای نداشتم اما پسر عموم داشت دکتر گفته بود یه چیزی مثل همون لوزه هست که گلو داره اما این تو بینی با عمل سرپایی حل شد انشالا برای شما چیز مهمی نباشه 

انشالا نیاز به عمل نداشته باشه تا حالا همچین تجربه ای نداشتم اما پسر عموم داشت دکتر گفته بود یه چیزی ...

خب دکتر بهش چی گفته بود ؟

اخه میگن شاخک بینی برا همه هس و طبیعی داخل بینی مشخصه من چون دیدم فهمیدم خیلیا دقت نمیکنن نمیدونن