2777
2789

✅ ایشون یک جنین ۱۱ هفته هستن(یعنی بودن😔)

این عکس مال خارج نیستا

همین تهرانه

همکار مهربانم خانم دکتر قنبری،متخصص زنان انداختن @ghanbariinsta

جنین 11 هفته ای که حاصل یک بارداری نابه‌جاست (به بارداری نابه‌جا، اکتوپیک پرگننسی یا EP هم میگن)

در بارداری نابه‌جا،جنین به جای رحم،در لوله های تخمدان لانه گزینی و رشد میکنه و متاسفانه چاره ای به جز سقط وجود نداره(چون با رشدش باعث خونریزی و مرگ مادر میشه😔)

حالا چرا این عکس رو گذاشتیم؟

چون خواستیم ببینید جنینی که هنوز سه ماهش نشده چقدر قشنگ شکل گرفته.

حتی خانم دکتر نوشتن که حرکات دستش رو هم دیدن.

به نظرم بفرستید برای هرکس که فکر میکنه سقط اوایل بارداری اشکال نداره.

آخه چطور اشکال نداره؟

این جنین تو ۱۱ هفته اینقدر کامله و تکون میخوره ،اونوقت تو 8 هفته یه لخته خون بوده؟

یک خانوم یک هفته که عقب میندازه تازه مشکوک میشه، میگه نکنه باردارم(اون موقع پنج هفته ست)

بعد میره آزمایش میده،میفهمه بارداره،میگه إی داد بی داد.

تا گریه هاش رو بکنه و بره سونوگرافی پیدا کنه میشه شش-هفت هفته.

تا بره سقط بکنه در بهترین حالت میشه 8 هفته

بعد میاد میگه هنوز شکل نگرفته بودم انداختمش😐

نه عزیزم،اونی که شکل نگرفته انسانیت ماهاست😔(که از کنار این همه سقط به راحتی میگذریم) و گرنه اون جنین زودتر از این که شما اصلا بفهمی باردار هستی شکل گرفته.

#سقط_جنین

#سقط_جنین_عمدی

#مرگ_انسانیت

#بارداری_ناخواسته

#بارداری_نابه‌جا

#بارداری_اکتوپیک

#لوله_رحم

#دکتر_زنان

#سقط_جنین_جنایت_است

👼🏻https://eitaa.com/joinchat/2015166524Cef89c532aa

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت و‌پرت ترویج ندید لطفا سقط بچه ایی که ممکنه اینده ایی نداشته باشه ببدختش کنن خیلی بهتره چون کسیم ...

ممکنه آینده ای نداشته باشه؟! آهان پس میتونیم یه انسان رو مثلا به خاطر زندگی بدش بکشیم؟

حالا که جای اون جنین (انسان) نیستی

کاش مردم یاد بگیرن ببدختش نکنن طرف تو سن ۱۸ سالگی که وارد جامعه شد با کلی ببدختی باشه یا همون بچگی کلی مورد عنایت ببدختی بقیه قرار بگیره 

چرت و‌پرت ترویج ندید لطفا سقط بچه ایی که ممکنه اینده ایی نداشته باشه ببدختش کنن خیلی بهتره چون کسیم ...

کریستیانو رونالدو در داستان زندگی‌اش بیان می کند که والدینش به خاطر فقر شدید قصد داشتند او را سقط کنند.
پدر و مادر رونالدو آن موقع داشتند این فکر را با محاسبات عادی و جاری این دنیا پیش می‌بردند،اما آیا نظر و فکرشان درست بود؟!
همان‌ پدر و مادر الان رفاه زندگی‌شان و آبرو و احترامی که در جامعه‌شان دارند را مدیون همین بچه‌ای هستند که می‌خواستند سقطش کنند تا به حساب خودشان آینده‌اش را نجات دهند.

خانم دکتر از جبهه حقوقی که روزانه از ویزیت مردم میگیره حرف میزنه روزانه چندتا ادمذبخاطر گرسنگی سوتغذیه جونشون از دست میدنذسالانه چندتا بچه بخاطر فقر نداشتن کمترین امکانات خودکشی میکنن سقط یه جنین 8هفته ازخودکشی یه نوجون 13ساله وحشتناک تره 😒

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭

ببینید خانومای باردار هورمونهاشون به هم میریزه و قدرت تصمیم گیری درست رو به لحاظ روحی ندارن

دیده شده که بعد سقط پشیمون هم میشن 

ولی توهین و قضاوت شما درباره انسانیت درست نیست

امیدوارم هیچ بانویی در این دو راهی قرار نگیره

برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم ❤️

من جمعه آخر هفته پنج سقط کردم خداروشکر هییییچی نبود فقط ساک تشکیل شده بود.

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ای کاش خودم رو تو ماه نهم بارداری سقط کرده بودن دردش رو تحمل میکردم ولی پا به این دنیا نمیذاشتم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خانم دکتر از جبهه حقوقی که روزانه از ویزیت مردم میگیره حرف میزنه روزانه چندتا ادمذبخاطر گرسنگی سوتغذ ...

چرا مثل عربا دوران جاهلیت فکر میکنید؟فرق اونا با ما اینه که دختر سقط میکردن ما جفتش.مگه ما قراره رزقشو بدیم رزق خودمونم یکی دیگه داره میده

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید