2777
2789
عنوان

شده خودتونو با اطرافیان مقایسه کنید و ببینید چقدر عقبید!

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 42 پست

بله قبلا این کار را کردم ولی بعد به این نتیجه رسیدک زندگی مسابقه نیست پس بهتره راه خودم را برم و از مسیرم لذت ببرم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

من اینکارو کردم خیر ندیدم. بدتر عقبتر افتادم

سر مقایسه خواستگار اومد نامزد کردم از بس گفتم بدو بدو .

که طرف باهام تموم کرد.

بعد سر مقایسه نزدیک بود بلا سر خودم بیارم. خدارحم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ سالگی این حسو داشتم اما از یه جایی به بعد طرز فکرمو تغییر دادم زندگیمم متحول شد!

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

چرا اسمتو نوشتی خوشبخت؟

واقعا هستی؟

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘
ببر پیش کسایی ک افتاب سوختگیو پاک میکنن شاید بتونن پاکش کنن تو دیوار بزن 

واقعا؟میشه ینی بدون افت قیمت براش کاری کرد؟یه ماهه خریدیم شب مهمون بودیم برگشتنی دیدیم قشنگ یه نفرازوسط سقف ریخته عین چسبه.بااب داغ وگازوئیل شستن ولی فایده نداشت🥺حالم واقعابده

شده بری دم در ببینی روماشینتون یه محلولی ریختن ب عمدکه نمیره اصلا😭اسیده چیه نمیدونیم

فکارکنم روغن ترمزه شنیدم رنگ و عوض میکنه لعنت بهشون ولی حتما یه راهی داره

واقعا؟میشه ینی بدون افت قیمت براش کاری کرد؟یه ماهه خریدیم شب مهمون بودیم برگشتنی دیدیم قشنگ یه نفراز ...

فردا ی زنگی بزن بپرس

انشالله ک پاک بشه

افتاب سوختگی هم ی زمانی چاره نداشت

الان خیلی تمیز درمیارن بدون اینکه رنگ بزنن

حتما اینم چاره ای داره

رو ماشین داداش من لاکپشت جیش کرد  زود اب ریختن روش ولی رنگش یکم سوخت

دچار بی انگیزگی مفرط شدم راجع به کار و درس! ازدواج و بچه هم بسیار تلاش کردم نشد

به نظرم ازدواج و بچه خیلی وابسته به کار و درسه الان

تمرکزت رو یا رو کار بذار اول یا رو درس

اونو بهبود بده بعد بقیه رو به دنبالش توسعه میدی

میتونم بپرسم چن سالته؟ و چرا کار مورد نظرت نشده که بشه؟