2777
2789
عنوان

شده خودتونو با اطرافیان مقایسه کنید و ببینید چقدر عقبید!

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ازدواج و بچه خیلی وابسته به کار و درسه الان تمرکزت رو یا رو کار بذار اول یا رو درس اونو به ...

۲۵

رشتم چیزی بود که بعد اینکه رفتم داخلش و کار کردم فهمیدم اصلا علاقم نیست!

الان انگار که دارم از صفر شروع میکنم

من تا قبل از سال ۹۷ حسرت نمیخوردم تلاش میکردم خیلی میشد یا نمیشد مهم نبود ولی تلاش میکردم ولی از ۹۷ که بیمار شدم خیلی حسرت میخورم و همه ی چیزایی که داشتم به یه باره تموم آرزو هدف اون تلاش کردن ها اون شاد بودن ها اون خیلی چیزا رفت 😔سلامتی به نظرم بهترین چیزی میتونه باشه که انسان بتونه امید به زندگی داشته باشه و تلاش کنه 

خیلی بده اونایی که چیزی دارن باید قایم کنن اونایی که ندارن میبینن دلشون میسوزه. 

نه اینکه قایم کنن، خب زندگی درست اونه!

اما خب چرا من الان با این سن یه قدم و راه درست ندارم تو زندگیم

نه اینکه قایم کنن، خب زندگی درست اونه! اما خب چرا من الان با این سن یه قدم و راه درست ندارم تو زندگ ...

زندگی اون زندگی شخصیه دیگه.

ن اینکه به رخ بکشن. و نمایش بدن . دیگه میشه عپومی.

یکی نداشته باشه . ناراحتی و حسرت میکشه.

۲۵ رشتم چیزی بود که بعد اینکه رفتم داخلش و کار کردم فهمیدم اصلا علاقم نیست! الان انگار که دارم از ...

پس واقعا سنی نیست که بخوای نگران ازدواج و مخصوصا بچه باشی

کار غیرمرتبط با رشتت چطور؟ حتما مصر هستی در راستای تحصیلت باشه شغلت؟ و یا این که برای خوندن رشته ی دیگه اقدام کردی؟

از تستایی که میتونن تا حدی تو نمایش علاقت بهت کمک کنن استفاده کردی؟