بچه ها من تحقیق کردم و دیدم همه ی ماشین های مربوط به شاسی بلند و اینا خرجش خیلی بالاست و من از بس خرجش بر نمیام یک ماشینی بگید که بالا تر از ۲۰۶ باشه الان ۲۰۶ دارم میخواستم ی ماشین بالاتر بردارم میشه راهنمایی کنید ؟ شما چه پیشنهادی دارید ؟
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤ به تو خواهم پیوست مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟بسم رب الجهاد 🤍به نام خدای جهاد ها !این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم
سواریش زیاد جالب نیست خود بدنه ماشین هم جالب نیست به نظرم اتفاقا واسه مردا خوبه 😁 خا ...
من چون اطلاعات ماشینی ندارم برام فقط مدل ماشین مهمه
اون ک آره ما لایق بهتریناییم😎 فقد کاش پول یا شوهر پولدارشم بود☹🤧
تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم
میدونی چرا گفتم اینو ؟ چون این حرفای آقایونه که تو دهن خانوما گذاشتن که فلان ماشین واسه خانو ...
احسنت
الهییییی آمممییییننن🤲