2777
2789
عنوان

فردا مهمون دارم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 19 پست
من دوسدارم ساده برگزار کنم ولی همسرم متاسفانه اهل تجملات زیادیه😑من خودم اسراف میدونم

من امشب مهمان داشتم‌ دومین بارشون بود ‌ 

مرغ دودی درست کردم با برنج ‌ ماست ‌ ترشی و دلستر این چیزا و سبزی مخصوص خودمون شکم پری . خیلی هم ساده خوشمزه و شیک اصلا هم اذیت نشدم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی هم عالی. من که اگه مهمون اولین بار هم بیاد یک نوع غذا بیشتر درست نمیکنم. کنارش سوپ میذارم ...

با حرفت موافقم ..اینا هم احتمالا همین اینبارو میان فقط😁چون شهرامون فاصله داره نمیان..یبار اندازه دوسه بار غذا بدیم بره😁

من امشب مهمان داشتم‌ دومین بارشون بود ‌  مرغ دودی درست کردم با برنج ‌ ماست ‌ ترشی و دلستر این ...

مرغ دودی چه باحال نشنیده بودم.. منم امشبم مهمون داشتم پدرو مادرم بودن جوجه و کباب پختم با مخلفات

با حرفت موافقم ..اینا هم احتمالا همین اینبارو میان فقط😁چون شهرامون فاصله داره نمیان..یبار اندازه دو ...

😂😂😂

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور