2777
2789

سلام خانوما. 

کسانی که ابرو خام و بدون تاتو دارن. ترجیحا پوست خشک و روشن. 

یا پلک بدون پف دارن برای اجرای خط چشم و بن مژه(خط چشم و بن مژه روی یک نفر اجرامیشه) عکسشون برام بفرستن

کار زیر نظر استاد حرفه ای انجام میشه. با مواد اورجینال آمریکایی

تنها هزینه 100 هزارتومن بابت ورودی سالن دریافت میشه

سالن سعادت اباد

عمممممرا سلامتیم رو بخطر بندازم🙄

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا رک بگید هزینه مواد چرا میگید ورودی سالن مگه موزه هست  انقدر بدم میاد

عزیزم برای هر مدل که میبریم سالن برای من نیس که 100 تومن هزینه اون تخت رو ازم میگیره. 

پول مواد که 100 تومن پول بی حسی و سوزنش میشه فقط

من ترنس هستم. میتونم بیام؟

چه کیوت

با هم آشنا شدین؟ 

@دختری_ازجنس_غم  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
مدل رو شما نیاز دارید پولم میگیرید؟

آره والا  ، من یه روزی آرایشگری میرفتم مدل میخواستم  والا نه تنها رایگان بود تازه میرفتم از خونه می آوردمش  تازه بچشم آورد ما نگه ااریم  تازه اغذیه برا خودشو بچشم میخریدیم  ، چه رویی دارن واقعا؟!  باور کن بری بیرون میبینی ۱۱۰تومن میگیرن آرایشگرا حرفه ای!!!!!!! روشون نمیشه بگن پول میخوایم میگن پول سالن و پول مواد و......از این جور حرفهای