2777
2789
عنوان

دوستم خیلی رو مخه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوست صمیمی دارم که اونم با دریا دوسته و اونم از اخلاقش خیلی بدش میاد

خب خوبه که دوست دیگه ای داری. اره عزیزم کمتر باهاش همصحبت شو، چون اینجور ادمها، فقط زمان و انرژی ادم رو میگیرن متاسفانه.....

اگه نمیتونی رابطه رو باهاش کمرنگ کنی

برات مهم نباشه و نذار اخلاق و کارهاش رو تو تاثیر بذاره

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
دقیقا خیلی زود خر میشه انگار که کمبود احساسات داشته باشه

به خاطر سنشه

امیداورم هر چه زودتر به خودش بیاد...

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خب رو مخ منم هست مثلا میاد پیش من همش با اون حسام خر حرف میزنه😂 اره واقعا خیلی خریت میکنه

بنظرت حسودی نمیکنی از اینکه بیشتر وقتش رو با حسام میگذرونه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

😂😂😂دوست پسر دارن خدایی؟

خوشبحاشون نه که......منم خیلی هست ولی از پسرا متنفرم از لحاظی همه داداشی آن😂😂یکی دوست داشتم بهش میگفتم داداش فرار میکرد

به نظرم تو یکبار بسنج که وقتی با این دختره دوستی بیشتر ضرر میبینی یا سود میکنی یا با همنشینی باهاش خوشحالی یا نه و.......دوستا همینن دیگه باید باهاشون کنار اومد و تو شرایطشون خودتو وفق بدی ولی باز اگه دیدی باعث اذیتت میشه ازش دوری کن می دونی شاید اونم گمراهه شاید وابسته شده یا.....تو باید این وسط بری باهاش حرف بزنی به عنوان یک بزرگ ترش انگار برو نصیحتش کن یا اینکه من جان بودم😂😂😂هرچند من دوستی ندارم و درک نمیکنم زیاد ولی خب حال میکردم😂😂

بنظرت حسودی نمیکنی از اینکه بیشتر وقتش رو با حسام میگذرونه

نه چون اصلا از حسام خوشم نمیاد نه قیافه داره نه هیچی خیلیییی لاشیه خیلی.

چیزای ناجوری به دوستم میگه که من اگر جای اون بودم یه لحظه هم باش نمیموندم 

😂😂😂دوست پسر دارن خدایی؟ خوشبحاشون نه که......منم خیلی هست ولی از پسرا متنفرم از لحاظی همه داداشی ...

اره باهاش خوش میگذره شاده.

منو یکی از دوستام خیلی باهاش حرف میزنیم ولی فقط واسه یه دیقشه

اره باهاش خوش میگذره شاده. منو یکی از دوستام خیلی باهاش حرف میزنیم ولی فقط واسه یه دیقشه

پس ولش کن می دونی اگه گوش نکرد پس تجربه براش لازمه اگه پسره واقعا بد باشه اگه نه چه بهتر که باهاش ساده تو هم سعی کن کنار بیای و نیمه پر لیوان رو ببینی و حال کنی