2777
2789

سلام خانومای عزیز وقتتون بخیر

من 30 سالمه، منافذ باز دارم، لک صورت دارم  و گاها جوش میزنم البته کم، جفتشون هزینه ش بالاس برام اما خب لازمه ک ب پوستم رسیدگی کنم بنظرتون کدومشو بگیرم بهتره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اصلا تا بحال ابرسان، تونر و ژل شستشو و مسیلار و این محصولات رو استفاده نکردم، دایم ارایش نمیکنم شاید هفته ای دو سه مرتبه

بنظرتون بخوام تا یک میلیون هزینه کنم چیا بگیرم؟ 

پک کلینیک شامل ابرسان صورت،ابرسان شب، و دور چشمه

اف گذاشته 1 تومن و اگرنه تک ب تک هزینش خیلی بیشتر میشه

کلینیک تعریفشو زیاد شنیدم تو ایران شاید گیر نیاد اصلش

از نمایندگی انگلیس میگن وارد میکنن، میگه کد اصالت کالا داره! اگه بزنم اوکی باشه فکر میکنم دیگه مشکلی نداشته باشه

اخه عزیزم آبرسان ربطی به اینا نداره  ولی در کل کلینیک بهتره

میتونی راهنماییم کنی چی بگیرم؟ 

ببین پوستم دهیتراته شده در عین حال ک چربه، احساس خشکی و کشیدگی بعد شستشو و استحمام دارم واسه اینه ک اب نداره واسه همین ابرسان لازم دارم اما نمیدونم ابرسان کلینیک ب بسته شدن منافذ و اینا کمکی میکنه یا نه

عزیزم از هر کی مشاوره میگیرم میخواد محصولات خودشو غالب کنه! 

شرکت پنبه ریز پهترین برند هست من خودم فروشندش هستم و تضمین هم میکنم محصولات رو شماره تلفن هم میدم اگه راضی نباشه پولش رو برمیگردونم

رها
میتونی راهنماییم کنی چی بگیرم؟  ببین پوستم دهیتراته شده در عین حال ک چربه، احساس خشکی و کشیدگی ...

بعد شست و شو حتما وقتی پوستت یکم مرطوبه آبرسان بزن،،اینم بخون از پیج یه دکتره👇

فشیال هم کمک میکنه چون آبرسانی عمیق میکنن

چی بگم والا
بعد شست و شو حتما وقتی پوستت یکم مرطوبه آبرسان بزن،،اینم بخون از پیج یه دکتره👇 فشیال هم کمک میکنه ...

مرسی عزیز دلم ممنونم، فیشیال جای خوب تو تهران کجا رو سراغ دارید، یجا رفتم یه جلسه 500 دادم اصلا کارش حرفه ای نبود 

مرسی عزیز دلم ممنونم، فیشیال جای خوب تو تهران کجا رو سراغ دارید، یجا رفتم یه جلسه 500 دادم اصلا کارش ...

خواهش میکنم عزیزم

راستش من تهران نیستم😅ولی هرجایی میری باید قبلش تحقیق کنی این جایی که من میخوام برم اول پوست رو اسکن و اینا میکنن ببینن چیا نیاز داری،،،ضدافتاب هم از همه چی مهم تره 

چی بگم والا