2777
2789

مشکل گوارشی ک از قبلا داشتم

الان یک هفته هست ک تهوع دارم

احساس سنگینی سر

بی حالی طرف شب دارم

دیگه هیچ علامتی ندارم بنظرتون اومیکرونه؟

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر درد و سرگیجه و گلو درد 

ببینم شما ها لب و دهنتون زخم نشده؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خب علامت های منو خوندی؟بنظرت اومیکرونه؟

الان یه سردرد ساده هم امیکرونه  

یکی از علائم اصلیش بدن درده..

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  
سر درد و سرگیجه و گلو درد   ببینم شما ها لب و دهنتون زخم نشده؟

مامانم دماغش زخم شده😐 داخل دماغش 

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  
مامانم دماغش زخم شده😐 داخل دماغش 

من داخل دهنم یه کوچولو اما لب هام خشک و زخمی شده ،هر چی پماد و وازلین میزنم خوب نمیشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بنظرت منم امیکرون دارم؟علامتامو خوندی بنظرت دارم؟

منم حالت تهوع داشتم. اره بعید نیست کم کم علائمشو نشون میده. ویتامین سی بخور مایعات زیاد بخور آب سیب آب هویج

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳