2777
2789

گیجم از یه طرف مشکلات گوارشی از طرف دیگم ب اعصابم زده سرم سنگینه و تهوع دارم شونه هام بی حاله توان ندارم دیگه   

باید چ کار کنم کسی مث من نیس؟!

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتی ؟؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
من امیکرون گرفتم پسرم داره بیقراری میکنه حال ندارم بخابونمش

هعی خدا لعنت کنه اونی ک کرونا رو ساخت منم بعد کرونا ب این روز افتادم ۸ماه میگزره خوب نمیشم

شاید ا میکرون باشه عزیزم ، برو دکتر که بهت دارو بده و سوپ و ابمیوه و چای با عسل و لیمو بخور و استراح ...

نه اومیکرون ندارم مال من گوارشیه 

انقدر دکتر رفتم خونم داروخونه شده میگن چیزی نیس خسته شدم

عجیبه 

بنظر خودت از چیه؟

واکسن زدی؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
عجیبه  بنظر خودت از چیه؟ واکسن زدی؟

مال من از کروناس ۸ماه قبل دلتا گرفتم بعد اون گوارشم درست نشد هر روز یه علائمی تو بدنم نشون میده

واکسن ب هیچ وجه نمیزنم