گاگولیسم مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 عنوان اونایی که خرید عید میکنن برا عید کجا میرن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 133 پست ما که هیچ جا نداریم بریم بخریم 😒😒😒فامیلامون نه راه میدن نه میان تازه از وقت کرونا خوشحالم هستن یه بهانه دارن راه ندن🧐🧐🧐🧐😑😑😑🧐😑😑شماها فامیلاتون خوبن راه میدن؟خونه داییم و خاله اینا شاید بالا ۵سال نرفتم خانه پدری که ولش کلا 1400/11/28 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 من رفتو آمدو دوست دارم اما نه با هرکسی گلچین کردیم فامیل و دوستو یکسریاشون واقعا به درد رفتو ... ما فضولامون فقط زنگ میزنن 😑 دلشون نمیاد حتی چایی بدن .فک میکنن مبلاشون خورده میشن
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4591 میارن عزیزم حتما مانتو چیزی فعلا کهیچی حرفی نزدن منم روم نمیشه برم بهشون چیزی بگم خودمم پول مخفی ندارم بدم ب شوهرم ک بخره یواشکی بیاره بگه خودم خریدم خیلی ذهنم درکیره ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 من فک میکنم بیشتر کلان شهرا اینجورین شهرستان اصلا اینجوری نیست،مثلا من امروز همسایه مادرشوهرم اومده ... اره ما مشهدیم فامیلامونم وضعشون خوبه ها
f563 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 826 خدابیامرزشون پدر منم فوت شدان دردی بزرگتر ازین وجود نداره اما باید ساخت .تازه به جا که ما پدرمون فوت ... عجب ادمایی هستن ولشون کنید میخایدچیکارماهم بابام خواهرا وبرادراشو خودش بزرگ کرده بود ولی چون بابام ازکرونافوت کزد هیجکدوم نیمدن خاکسپاریش انقدرشلوغ بود خاکسپاریش ولی اونانیمدن فقط همش زنگ میزدن ماداغونیم منم دیگه خونه هیجکدوم نرفتم ببینمشون تواین نهماه ازبس دلم شکست بابام براهمهچیزهمه شون بوده خوشی وناخوشیاشون
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 فعلا کهیچی حرفی نزدن منم روم نمیشه برم بهشون چیزی بگم خودمم پول مخفی ندارم بدم ب شوهرم ک بخره یواشک ... به همسرت بگو خب
golenarges71 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5655 اره عقدم ...لباس یاهرچی فقط بیارن ک منت خانوادم منت نزارن سرم بالاخره اگه شوهرت دستش خالیه خانواده شوهرت حتما یه هدیه بهت میدن یا پولی که خرید کنی هیچی که نمیشه
golenarges71 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5655 فعلا کهیچی حرفی نزدن منم روم نمیشه برم بهشون چیزی بگم خودمم پول مخفی ندارم بدم ب شوهرم ک بخره یواشک ... نه اصلا نگو خودتو سبک نکن...حالا میخای بگو به شوهرت مثلا فلان چیزو نیاز داری خودش میفهمه دیگه
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 کرونا اکثر خانواده ها رو امسال عزادار کرد تو بیشتر خونه ها امسال نوعیده برا عزیزای از دست رفت ... خدا رحمتشون کنه اتفاقا تو غم باید رفت امد کرد ماهم پدرمون که بچه بودیم مرد همه قطع کردن واقعا حس بدی بود
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4591 به همسرت بگو خب پول نداره هیچی کارتاش دستمه خبر دارم دوست ندارم غرورش بشکنه گناه داره همین الان پس فردا باید برم سنو گرافی ۲۴۰ تومن پول سنومه اینو بده کلا صفر میشه موچودیش ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 پول نداره هیچی کارتاش دستمه خبر دارم دوست ندارم غرورش بشکنه گناه داره همین الان پس فردا باید برم سنو ... مگه عیدی نمیدن به همسرتون؟
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4591 بالاخره اگه شوهرت دستش خالیه خانواده شوهرت حتما یه هدیه بهت میدن یا پولی که خرید کنی هیچی که ن ... دعا کنید بدن واقعا روانم بهم ریخته مریض شدم از بس جوش میزنم ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
golenarges71 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5655 فعلا کهیچی حرفی نزدن منم روم نمیشه برم بهشون چیزی بگم خودمم پول مخفی ندارم بدم ب شوهرم ک بخره یواشک ... چند سالته؟ شوهرت کار نمیکنه
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20096 ما فضولامون فقط زنگ میزنن 😑 دلشون نمیاد حتی چایی بدن .فک میکنن مبلاشون خورده میشن فامیل ما سه دسته هستنیه دسته نمیخوان رفتو آمد کننیه دسته داغونن به درد رفتو آمد نمیخورنیه دسته رفتو آمد داریماکثرا با فامیل دور رفتو آمد داریمچند ساله خاله دایی عمه عموم رو ندیدم اصلا یکی دو تا خاله دورا دور بقیه به درد نخور کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
sahra212 عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4591 نه اصلا نگو خودتو سبک نکن...حالا میخای بگو به شوهرت مثلا فلان چیزو نیاز داری خودش میفهمه دیگه بمادرشوهرم بگم زشتهه!؟؟اخه شوهرم میدونم پول نداره و روشم نمیشه ب. خانوادش بگه؟ ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 عجب ادمایی هستن ولشون کنید میخایدچیکارماهم بابام خواهرا وبرادراشو خودش بزرگ کرده بود ولی چون بابام ا ... اره انگار هرچی بهتر باشی تنهاتری . چجوری نیومدن خاکسپاری .خدل بگم چیکارشون کنه .مردم خیلی بی رحم و محبت شدن