2777
2789
عنوان

لک دیدم حامله ام

219 بازدید | 13 پست

سلام خانما من تو آخر هفته ۱۶ بارداری هستم دیروز حالت تهوع شدید داشتم امروز لک‌ دیدم و دلدردی مثل درد پریود دارم چیکار کنم دکترم گفت شنبه بیا برای آزمایش شما داشتید همچین تجربه ای

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بلوک زایمان بیمارستانی ک دکترت هست خودشون چکت میکنن زنگ میزنن ب دکترت میگن

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

برو دکتر تعجب چرا دکتر بهت نگفته شیاف استفاده کنی من تا الان خداروشکر خونریزی یا لک بینی نداشتم ولی دکترم گفت همیشه شیاف تو خونه دم دست داشته باش  سعی کن استراحت کنی 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
برو دکتر تعجب چرا دکتر بهت نگفته شیاف استفاده کنی من تا الان خداروشکر خونریزی یا لک بینی نداشتم ولی ...

شیاف دارم اتفاقا جا موند تهران اومدم خونه مادرم الان فرستادم باز برام بگیرن دعا کنید برام 😭

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
رابطه نداشتی؟ شیاف بذار برو دکتر 

نه شیافم جا مونده بود یهو لک‌ دیدم امروز 

شیاف دارم اتفاقا جا موند تهران اومدم خونه مادرم الان فرستادم باز برام بگیرن دعا کنید برام 😭

عزیزم استرس نداشته باش ایشالا که چیزی نیست خونه مادرتون دوره مسیر طولانی تو ماشین نشستی ؟

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
عزیزم استرس نداشته باش ایشالا که چیزی نیست خونه مادرتون دوره مسیر طولانی تو ماشین نشستی ؟

نه زیاد نهایت نیم ساعت راه بشه