2777
2789
عنوان

سقط در هفته ۵ میشه لطفا کمکم کنید

172 بازدید | 23 پست
سلام به همگی ببخشید من یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید من توی اقدام بودم باید شنبه پیش پری میومد که نیومد معمولا دوره هام منظم هست نهایت یه روز دیر و زود میشه ۴ شنبه بی بی چک مثبت بود اما پنج شنبه که یکی دیگه گذاشتم هیچی نشون نداد . از جمعه عصر هم بعد از یه دل درد خونریزیم شروع شد که شبیه قاعدگی نبود ببخشید فقط لخته خیلی هم تیره خب فکر میکنم این یعنی که نی نیم دیگه نیست اما آیا نیاز هست باز هم دکتر برم یا نه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دکتر نمیخواد واسه همه پیش میاد اگه بی بی نمیزاشتی اصلا متوجه نمیشدی زیر 8 هفته تازه معمولا خودش دفع میشه حالا که خودش داره دفع میشه بری چی بشه چیش قراره بمونه چیزی نبوده اصلا
عزیزم بهتره بری دکتر که دلیلشو بفهمی من رفتم دکتر چکاب کامل شدم شوهرم عفونت داشت تو اسپرمش و منم تیروئیدم مشکل داشت داره مصرف میکنم دکترم گفت تا سه ماه دیگه هم باردار نشو. حتما یه دکتر خوب پیدا کن که دیگه تکرار نشه این مسئله