2777
2789

۱۰ دقیقه اومدم تو سایت ۲ تا تاپیک در مورد کتک زدن بچه بود. یکی دختر ۱۴ ساله اشو یکی دختر ۶ ساله اشو. 

خداییش چه جوری یه عده به خودشون اجازه میدن بچه هاشونو بزنن؟؟ 

دختر من دیگه ۶ سالش میشه به زودی،  مثل خیلی از بچه های دیگه خراب کاری زیاد کرده حتی یه بارم نزدیک بود خونه رو به اتیش بکشه. ولی من تا حالا ۱ بارم دست روش بلند نکردم، حتی فکرشم از ذهنم خطور نکرده. هیچ وقتم تنبیه اش نکردم، باهاش قهر نکردم. بعضی وقتا که دعواش میکنم بعدش حالم بد میشه. با اینکه تنها دارم بزرگش میکنم، شاغلم و کلی مشکلات دارم ولی اینا دلیل نمیشه عصبانی شدم دست روش بلند کنم یا تنبیه اش کنم. 

خودتون بزارید جای اون بچه و از ذهن اون بچه مثلا ۵ ساله به موضوع نگاه کنید. نکنید با بچه هاتون این کارارو نکنید. بهشون اسیب روحی و روانی نزنید. دست روشونو بلند نکنید، بهشون نکنید دوستشون نداری، بچه بدی هستی، من مامانت نیستم، کاش بمیرم بی مادر شی.    

اینا فردا میشن پر از عقد و مشکلات روانی و با این مشکلات وارد جامعه میشن میفوتن به جون ادمای دیگه. هیچی مول سلامت روانی بچه منم نیست. 

بچه ای که داد میزنه، میزنه، لجبازه، حرف زشت میزنه، کار بدی و بارها تکرار میکنه مقصرش فقط و فقط والدین هستن. ما اینه هستیم برای بچه ها. اونا بدون آگاهی به دنیا میان و‌ ذاتا پاکن، به هر سویی که کشیده اشن باعث و بانیش ما هستیم. بچه ها رو خراب نکنیم!

She remembered who she was and the game changed

من چند وقته بخاطر دعوا با شوهرم کلی فشار عصبی رومه 

چند روز پیش سر پسر ده ماهم داد زدم ترسید گریه کرد 😔از اونروز  همش دارم خودمو لعن و نفرین میکنم 😭

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه دختر دو سال و نیمه دارم که خیلی خیلی بیشتر از حد تصور شیطونه.تاحالا به خودم اجازه ندادم برنجونمش.چه برسه به پرخاشگری و دعوا

تازه این در حالیه که شوهر خیلی بد و اذیت کنی دارم و همه ی سختیهای بچه روی دوش خودمه

مثلا اون تاپیک رو خوندم خانمه دختر ۶ یالش میخواست با گل تولدش عکس بگیره و ارایش کنه دیگه کلا همه چیرو بهم ریخته بود اصلا دلیلی نداشت اون کارش که بچه رو بزنه حالا بچه عکس میگرفت یا یه رژ میزد یا هرچی باید اجازه میداد من خودم بچم ۵ سالشه وقتی عصبی میشم میرم یه اتاق دیگه یا دسشیی بعد برمیگردم کلی رو خودم کار کردم تا بتونم کنترل کنم خودمو 

من چند وقته بخاطر دعوا با شوهرم کلی فشار عصبی رومه  چند روز پیش سر پسر ده ماهم داد زدم ترسید گ ...

عزیزم دیگه کاریه که شده. مهم اینه که از این به بعد تکرار نشه.      

چه فرقی میکنه کجا بزنی؟مهم اینه که بهش آسیب روانی میزنی.تکرار نکن

نه بچه ها کتک زدن هایی رو یادشونه که رو در رو باشه چون چشمی دیدن کتک خوردن اتفاقا اون روز دوستش گف تو مادرت کتک میزنه گف نه نمیزنه یادش نمیمونه 😅😅

لایک نکن شعور داشته باش
مثلا اون تاپیک رو خوندم خانمه دختر ۶ یالش میخواست با گل تولدش عکس بگیره و ارایش کنه دیگه کلا همه چیر ...

دقیقا افرین به شما. دختر منم عاشق ارایش کرده. براش لوازم ارایش بچه گونه خردیدم. به بعضی وسایل منم اجازه داره دست بزنه. دیگه وقتی بهشون اجازه انجام کاری رو دادیم یعنی بعضی چیزا رو‌پذیرفتیم. 

منم همیشه وقتی عصبانی میشم میرم یه اتاق دیگه یا دستشویی. ولی قبلش به دخترم میگم الان از دستت ناراحتم میرم اروم شدم میام. بیشتر از ۵ دقیقه هم تنهاش نمیزارم.

خب خیلی شلوغ کاری میکنن ادمیزاد از جنس فولاد نیست از دستش گاهی درمیره البته من اصلا به صورتش،  ...

فرقی نداره کجا بزنی عزیزم، زدن بچه خیلی مخربه. سعی کن این عادت رو ترک کنی عزیزم.

نه بچه ها کتک زدن هایی رو یادشونه که رو در رو باشه چون چشمی دیدن کتک خوردن اتفاقا اون روز دوستش گف ت ...

حرفتون اصلا درست نیست.شاید به دروغ و از رو خجالت به دوستش گفته

نکن اینکارو عزیز من.لطفا خواهشا نکن

حتی تو بدترین شرایط.شما مادری

باید امن ترین و مهربونترین فرد زندگیش باشی

من یه دختر دو سال و نیمه دارم که خیلی خیلی بیشتر از حد تصور شیطونه.تاحالا به خودم اجازه ندادم برنجون ...

سلامت باشه دخترتون. دختر منم هم سن دختر شما بود خیلی پر تحرک بود و کنجکاو. فکر اکثر دختر بچه ها همین باشن.