2777
2789
عنوان

قالیشویی خوب؟! بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
من فرشامو دادم قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه مخصوصا فرش دستبافتم که ریشه هم زدن .یه عکس از اشتراکی که ...

سلام دوست عزیز منم فرشهای ماشینی و دستبافت دادم قالیشویی ونک کیفیت کار بسیار عالی زمان تحویل بسیار عالی قیمت عالی همه چیز در حد انتظار 😍😍❤❤❤💙💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙

فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بودکه  شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن.ضمنا چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس داره.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم.  ۲۶۱۰۰۸۸۶

https://darabad.com/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

قالی شویی پایدار عالی بود

من امسال از اینتر نت توی همین سایت به پیشنهاد دوستان که قالیشویی رو پیشنهاد کرده بودن فرشامو دادم بهشون خیلی راضیم ازش.

قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره.همه جای تهران هم سرویس داره بنظرم بهترین قالیشویی هست که تجربه کردم اینم شمارش  ۲۲۸۸۴۱۲۱    ۷۷۰۷۵۷۷۹    ۸۸۱۷۰۳۸۳