2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادم یک خانمی برام بخونه ۲۳۰ شد

اول ۵۰ تومن دادم وبعد تسویع کردم

تو گروهی که نی تی سایت ازبچه ها راه انداخته بودن

یک نفر گفت اینکارو انجام میده وبدی برات بخونن بهتره

تو همین چله وارد رابطه اشتباهی شدم

دادم یک خانمی برام بخونه ۲۳۰ شد اول ۵۰ تومن دادم وبعد تسویع کردم تو گروهی که نی تی سایت ازبچه ها ر ...

🥲🥲🥲مرسی عزیزم منم ترسیدم واقعا 🥺دعاست چی هست ینی ی دعاییه هر روز باید بخونی؟؟؟

عزیزم این چله چله ایه که هرحاجتیو میده حتی حاجت محال من کلی دعا وچله گرفتم برا ازدواجم امانمیشداما این چله روگرفتم روز۲۷خاستگاریم بود الانم ۳ماهه ازدواج کردیم

عزیزم این چله چله ایه که هرحاجتیو میده حتی حاجت محال من کلی دعا وچله گرفتم برا ازدواجم امانمیشداما ا ...

من تو اینترنت زدم نوشته بود انگاری ۴۰ روز باید زیارت عاشورا بخونیم درسته؟؟؟چله اش همینجوریه یا چیزای دیگه هم هست میشه بهم بگیییی توروخداااااا

من تو اینترنت زدم نوشته بود انگاری ۴۰ روز باید زیارت عاشورا بخونیم درسته؟؟؟چله اش همینجوریه یا چیزای ...

۴۰ روز زیارت عاشوراه با صدلعن وسلام ۴رکعت نمازم داره باید برای امام حسین بخونی بعدش اصلا تو این چهل روز نباید گناه کنی وعیراز خانوادت کسی نباید خبردار بشه و صدقه هم بدی ترک گناهش سخته چون الان غیبت زیاده کسی غیبت کنه ماهم گناه کزدیم اگه بریم بیرون هم که هزار جور وسیله گناه هست الانم نزدیک عید یه اهنگی چیزی باشه باز گناه درکل خیلی سخته من خودم چندیار گرفتم نهایت شد۳ روز وباطل شد بخاطر گناه اخرش دادم نائب برام انجام داد نیتم ازدواج بود روز ۲۷چله حاجت گرفتم وخاستگاریم بود

۴۰ روز زیارت عاشوراه با صدلعن وسلام ۴رکعت نمازم داره باید برای امام حسین بخونی بعدش اصلا تو این چهل ...

واای چقد سخته پس 

خب این نائب و اینا از کجا میشه پیدا کرد و کی مورد اعتماده و هزینش چقد میشه معمولا