2777
2789
عنوان

نیایین بکُشینما فقط ی سواله

502 بازدید | 56 پست

کیا با مادر شوهراشون یجا زندگی میکنن منظورم اینه که شام ناهارم یکین فقط موقع خواب میرن خونه خودشون زندگیتون خوب عایا راضیین؟؟؟ اخه من تازه اومدم شهر خودمون فعلا که دارم اینطوری ب سر میبرم میخواستم ببینم کسی همدرد خودم هست

خنده را معنی سر مستی مکن انکه میخندد غمش بی انتهاست😀😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه ام جداست ولی از وقتی دخترم دنیا اومده مادرشوهرم بیشتر وقتا خونه من پلاسه که اونروز سر یه موضوعی قهر کرد و خداروشکر الان دو روزه نیومده همش تو تربیت و بزرگ کردن بچه من دخالت میکرد عصابم بهم میریخت

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

۱۱ سال  با مادرشوهرم به همین شکل بود با خودش مشکلی نداشتم اطرافیان بخصوص خواهرشوهرام بیچارم کردن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...