2777
2789
عنوان

نداشتن هیچ علاعم بارداری لطفا کمک

101 بازدید | 14 پست

امروز ۴روز از موعدم میگذره و پنج روز از تموم شدن شیاف پروژسترون. ولی هیچ علامت پریودی یا بارداری ندارم دوروز قبل پریودمم بی بی چکم منفی شد.فقط من موقع پریودی درد معده دارم دیشب از قورمه سبزی بود چی بود یکم درد داشتم تو این چند روزم درحد یک دیقه دردای ریز جلو شکم داشتم اونم خیلی کم.امکانش هست باردارباشم کسی هست مثل من بوده؟ 

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باز تست یا از نمیدی

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
چرا شیاف؟

مشکل تنبلی دارم دکتربرام امپول و شیاف نوشته بود ماه قبلم داشتم ولی سروقت پریود شدم وده روز قبلشم درد داشتم

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

منکه ۱۵از موعدم گذشته ازمایش و سونو هم دادم منفی بووده مشکلی هم نداشتم یعنی باردارم هنوز مشخص نیست🥺

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
چرا باز تست یا از نمیدی

سر قبلی منفی شد چقد گریه وغصه خوردم شوهرم نمیذاره میگه بذارده روز بشه شاید دیرنشون بده منفی بشه حامله هم باشی باگریه وغصه ازبینش میبری

منکه ۱۵از موعدم گذشته ازمایش و سونو هم دادم منفی بووده مشکلی هم نداشتم یعنی باردارم هنوز مشخص نیست🥺

ان شا الله که هستی

ان شا الله که هستی

نه نمیخوام باشم من نامزدم

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
نه نمیخوام باشم من نامزدم

چرا کسی که نمیخواد میشه اونیم که میخواد نمیشه شکر به کرمت خدا جون

منم یه بار مثل شما بودم ولی حامله نبودم معمولا آمپول و.شیاف پروژسترون یکهفته بعد باعث باز شدن پریود میشه احتمالا یکی دو روز دیگه پریود میشی

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
چرا کسی که نمیخواد میشه اونیم که میخواد نمیشه شکر به کرمت خدا جون

دقیقا همیشه برعکسه

منم یه بار مثل شما بودم ولی حامله نبودم معمولا آمپول و.شیاف پروژسترون یکهفته بعد باعث باز شدن پریود ...

مشکل تنبلی داشتی؟ 

مشکل تنبلی داشتی؟ 

نه اصلا هبچ مشکلی ندارم فقط دو سه سالی یکبار گاها بخاطر تغیر فصل عقب میندازم کلی ذوق میکنم که باردارم ولی بعدش پری خانم لعنتی میاد😂

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
نه اصلا هبچ مشکلی ندارم فقط دو سه سالی یکبار گاها بخاطر تغیر فصل عقب میندازم کلی ذوق میکنم که باردار ...

ان شا الله به زودی زود خدا بهتون بچه میده