2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریا

143 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی تجربه ای داره.. اخه یکی از دوستام استفاده کرده لاغر شده منم خواستم بخرم خانواده میگن عوارض داره

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین ممنون میشم😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخاستم بخرم گفتن عوارض داره پشیمون شدم ولی در کل الان همه قرصا عوارض دارن

دوستم میگه من مشکلی نداشتم

دوستت چقد کم کرد تو چن وقت؟ 

میگه هنوز یه ماه نشده خودمو وزن کنم ولی خب من که دیدم نسبت به قبل پهلو و سینه و شکمش که تو دید بود خیلی لاغر شده.. من بیشتر واسه اینکه میگه اشتها رو کنترل میکنه دوست دارم استفاده کنم

قرص های لاغری حتی اون هایی که به اسم گیاهی به فروش می‌رسند عوارض دارن. یکی از عوارضی که شامل همه این قرص ها میشه تنبلی روده به مرور زمانه. به صورتی که تو سن بالا دستگاه گوارش شما نیاز به محرک پیدا میکنه به تنهایی عملکرد خوبی نخواهد داشت. و برای افرادی که تو خانواده سابقه دیابت یا چربی دارن به شدت خطرناکه. بماند که به کلیه و کبد هم آسیب فراوون میزنن. بهترین راه لاغری ورزش و تغذیه مناسبه حتی رژیم غذایی هم به تنهایی پوستتون رو خراب میکنه. اصلا نباید رژیم گرفت فقط باید مواد غذایی مضر رو کم یا حذف کرد. موفق باشی گلم.

قرص های لاغری حتی اون هایی که به اسم گیاهی به فروش می‌رسند عوارض دارن. یکی از عوارضی که شامل همه این ...

مرسی از راهنماییت عزیزم😘

میگه هنوز یه ماه نشده خودمو وزن کنم ولی خب من که دیدم نسبت به قبل پهلو و سینه و شکمش که تو دید ...

صورتشم لاغر شده بود؟ 

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔