2777
2789
عنوان

جواب جاریم رو چی بدم آخه هیی تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 87 پست
بعد یه چیزی من ۳۲سالمه به خدا هنوز درسمو تموم نشده تازه دارم بچه اولمه دنیا میارم ۱۰سالم هست ازدواج ...

آره عزیزم سنی نداریم

این فقط اینطور میگه ک من در جوابش بگم خب تا الان نداشتم 

ک بعدش اون تو دلش عروسی بگیره

با اعتماد به نفس با حالتی که فکر نکنه از تیکه ش ناراحت شدی بگو نه عزیزم اتفاقا دکترا میگن بهترین سن ...

چقد شیطونی 😀😀😀

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قاطی پاتی شده🤐یعنی یه سونو نمیتونست درست تشخیص بده 🤦🤦  اما جاری من حقش بود انقد درباره ی ...

حتی ۴ میلیون یه ازمایشی داده بودن گفته بود دختره

ولی پسر شد!!!!!!!!

انشاءالله🌹

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
عزیزم با چی سوخت؟

اتیش سوزی

فقط صورتم که نیست😅پاهام بعد ۸ ماه بهتر شد

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
اتیش سوزی فقط صورتم که نیست😅پاهام بعد ۸ ماه بهتر شد

ما یه ترکیبی دارم که برای سوختگی آب رو آتیشه هم زود خوب میشه هم جاش نمیمونه کاش همون اول میزدی آبجیم صورتش با روغن سوخت اینارو که زد خداروشکر جاش نموند

ما یه ترکیبی دارم که برای سوختگی آب رو آتیشه هم زود خوب میشه هم جاش نمیمونه کاش همون اول میزدی آبجیم ...

من به خاطر اون اتفاق و فوت برادر و دق کردن مادربزرگ و بستری شدن مامانم تو بیمارستان روانی و... خیلی بهمون سخت گذشت به فکر صورتم نبودم اصلا😔

آره عزیزم سنی نداریم این فقط اینطور میگه ک من در جوابش بگم خب تا الان نداشتم  ک بعدش اون تو د ...

چرا نداشتی این چه حرفیه اگر قصد انجام دادنشو میکردی پولشو جور میکردی 

من تازه امسال اولین بار بوتاکس زدم تازه انقدر مراقب پوستم هستم اصلا کرم پودر نداشتم هیچ وقت فقط صد آفتاب 

مگه چند سالمونه ؟تمام کارهای زیبایی مال زمانی هست که پا به سن بزاریم بابا 

همه تو ۲۰سالگی دماغ عمل میکنن من پارسال تازه 

آینده حرفیه می‌زنی آخه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

والا آدم سنش بالا میره به این چیزا نیار داره وگرنه تو جوانی آدم زیباست

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
عزیزدلم🥺خیلی ناراحت شدم

شرمنده😔

تو حتی از چیزایی ک نوشتی مشخصه چقدر رنجیدی ازش حالا بیین تو رو در رو چقدر ناراحت شدی اونم از این قضیه استفاده میکنه و شده نقطه ضعف تو توام‌بهش بگو عزیزم من سنم رفته بالا؟حالا مونده ب تو برسم ک توام دختر ۱۴ ساله نیستی ک تا الان پوستم نیاز نداشته و داشتم روی سطح فکر و شعورم کلر میکردم الان ک کامل شدم میخوام ب پوستم برسم درضمن توام تا الان اگر فقط ب فکر پوست و ظاهرت بودی یکمم ب فکر شعورت باش دیگ خیلی وقت نداری واسع تغییر کردن