2777
2789

سلام دوستان

پسرم لکنت زبان داره، سالها کاردرمانی و گفتاردرمانی انجام دادیم فایده نداشت، یگی از اقوام که پسرمو دید، گفت ببرم پیش دکتر نیما گنجی که استاد دانشگاه شهیدبهشتیه، میگفت معجزه میکنه، دستش شفاست و از این حرفا

کسی تجربه ای از ایشون داره؟

بخدا الکیه..میدونی درمان قطعی قطعی نداره..باید کنترل بشه..من خاهرم از ۶ سالگی داشت بردیمش آلمان برا درمان ولی بعد از این همه سال بعضی موقع ها لکنت میگیره

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
بخدا الکیه..میدونی درمان قطعی قطعی نداره..باید کنترل بشه..من خاهرم از ۶ سالگی داشت بردیمش آلمان برا ...

اصلا این طور نیست لکنت رو میشه با متد جدید مثل لورتا که همه جای دنیا ( البته کشورهای توسعه یافته)  انجام میشه درمان کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این طور نیست لکنت رو میشه با متد جدید مثل لورتا که همه جای دنیا ( البته کشورهای توسعه یافته) ا ...

سلام شما تجربه دارید از دکتر گنجی؟

😎💚 سه تا ابجی دارم اندازه دنیا دوسشون دارم😍💚
عزیزم گل پسرتونو بردین پیش دکتر گنجی؟

عزیزم دختر من اختلال یادگیری داشت دکترای مختلفی بردم یه عالمه ریتالین و ریسپیریدون و کلونیدین و اتوموکستین اینا میخورد ولی وقتی بردم پیش دکتر گنجی، اولش نقشه مغزی گرفت گفت کار میکنم روش ولی قولی نمیدم تا پونزده جلسه 

بعد تصمیم میگیریم

نمیدونید انگار معجزه شد

بعد پونزده جلسه گفت ببرید پیش روانپزشکش که اروم ارو داروهاش رو قطع کنه

لورتا نوروفیدبک رو ادامه بدیم

خیلی خوب جواب داد خیلی خوب

هم از دردسر و عوارض داروها نجاتمون داد هم یادگیری دخترم عالی شد

عزیزم دختر من اختلال یادگیری داشت دکترای مختلفی بردم یه عالمه ریتالین و ریسپیریدون و کلونیدین و اتوم ...

چقد خوب خداروشکر💗

دعا کنید روی منم جواب بده لورتا

😎💚 سه تا ابجی دارم اندازه دنیا دوسشون دارم😍💚
سلام شما تجربه دارید از دکتر گنجی؟

سلام

بله

من پسرمو بردم

هم لکنت داشت

هم اختلال شدید یادگیری و توجه

خدارو شکر بدون دارو تقریبا مشکلاتش کامل رفع شد

خدا خیرش بده

فقط سرش یکم شلوغه ولی خیلی خوش اخلاق و مذهبیه

برنامه های تلوزیونیشو نگاه کن، کارش خوبه، ادم درستیه

اگه نتونه همون اول میگه، ولی چون دکان دارودرمانی روانپزشکارو تخته کرده، باهاش بدن و بدشو میگن

ایشالا کشکل بچه توام حل میشه