الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا بدهکاره دوما فکر میکنه به پدرمادرم میدم بعد همش میگه ندارم خودم بیشتر نیاز دارم لنگ میشم
خب این چرا زن گرفت مجرد میموند پول میذاشت رو پول
نمیدونس زن و زندگی خرج داره؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ای دادددد😑عزیزم براش لیست خرید بفرست همش بگو لباس ندارم کفش ندارم بریم باهم برام خرید کنیم اینجور چیزا بعضی مردا باید تو عمل انجام شده قرارشون داد تا خرج کنن مجبور باشه میخره
فعلا که یه کوچولو توی دلته نمیتوتی به این راحتی جدابشی
خب خرید بزرگو کمو بیش میکنه ولی خرجای کوچیکو نه چون بیخیاله نه میوه نه پیاز سیب زمیتی نه نونی نه پول ...
اینکه هیچی نمیخره خرید بزرگ ینی چی؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ای دادددد😑عزیزم براش لیست خرید بفرست همش بگو لباس ندارم کفش ندارم بریم باهم برام خرید کنیم اینجور چ ...
نون نمیده بخوره تو بفکر کیف و کفشی؟