2777
2789
عنوان

پول خرجی

907 بازدید | 84 پست

شوهرم پول خرتی نمیده بهم تازه باردارم هستم نه بهم میرسه نه پول میده خیلی حس بدی پیدا کردم

اخه خودش ولخرجی میکنه برای من خرج نمیکنه

مدام تو فکر جداییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بدهکاره دوما فکر میکنه به پدرمادرم میدم بعد همش میگه ندارم خودم بیشتر نیاز دارم لنگ میشم

خوب باخودشون بروخریدیالیست بده بهتره اعتمادشوجلب کنی وبهش ثابت کنی به خانوادت نمیدی

اولا بدهکاره دوما فکر میکنه به پدرمادرم میدم بعد همش میگه ندارم خودم بیشتر نیاز دارم لنگ میشم

خب این چرا زن گرفت مجرد میموند پول میذاشت رو پول 

نمیدونس زن و زندگی خرج داره؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ناخواسته شب اول

ای دادددد😑عزیزم براش لیست خرید بفرست همش بگو لباس ندارم کفش ندارم بریم باهم برام خرید کنیم اینجور چیزا بعضی مردا باید تو عمل انجام شده قرارشون داد تا خرج کنن مجبور باشه میخره 

فعلا که یه کوچولو توی دلته نمیتوتی به این راحتی جدابشی 

خب خرید بزرگو کمو بیش میکنه ولی خرجای کوچیکو نه چون بیخیاله نه میوه نه پیاز سیب زمیتی نه نونی نه پول ...

اینکه هیچی نمیخره خرید بزرگ ینی چی؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ای دادددد😑عزیزم براش لیست خرید بفرست همش بگو لباس ندارم کفش ندارم بریم باهم برام خرید کنیم اینجور چ ...

نون نمیده بخوره تو بفکر کیف و کفشی؟

خوب باخودشون بروخریدیالیست بده بهتره اعتمادشوجلب کنی وبهش ثابت کنی به خانوادت نمیدی

مگه من به خانوادم چقد میتونم بدم از اون پولی که پول نون خشک منم نمیشه 

خودش برا خانواده داداشش کم نمیذاره بعد میاد با من میگه پول ندارم حالا من زنشم حق یه پول خرجی رو ندارم اصلا میخوام اتشش بزنم حق پول خرج ندارم