2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

344 بازدید | 46 پست

سلام خوبید بچه ها 

میگم اگه یه دختر و پسر با هم چند سالی تو رابطه باشن و دختر سن ازدواج باشه این چند سال کلی خاستگار بیاد براش و بخاطر پسره رد کنه . 

چه قضاوتی درموردشون دارید ؟ 

بگید تا بقیش و بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پسره رو دوست داره دیگه چه قضاوتی میشه کرد ولی اشتباهه خیلی بگذره و پای یه آدم که تکلیفش با خودش مشخص نیست بمونه بیشتر یه سال با دوسال طول بکشه همش کشکه پسره خوشش میاد و دختره رو دوست داره پاشو بکنه تو کفش و بره خواستگاریش چه کاریه دیگه

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
نظرت راجع به پسره چیه  تو این چند سال خیلی خرج کرده باشه برا دختر  چه مالی چه معنوی  ...

خب به نظرم اگر کسی کسی رو بخواد پای همه چیش میمونه لابد این دوتا هم همو میخوان که دختر خانومه خواستگار رد میکنه و آقا پسره خرج میکنه برا دختره

خودم همچین شرایطی رو داشتم عزیزم

میگم چقدر داره اشتباه میکنه که موقعیتهای خوب زندگیشو از دست میده برای چیزی که اخرش مشخص نیست

آخه دل که این چیزا حالیش نیس 

بهترین هم بیاد باز آدم عشق خودش و بهترین میبینه

خب پسره رو دوست داره دیگه چه قضاوتی میشه کرد ولی اشتباهه خیلی بگذره و پای یه آدم که تکلیفش با خودش م ...

خب شاید شرایطش نبوده تو این چند سال 

الان وضع بهتر شده 

قضیه زندگی خودم بود .الان دیگه تصمیم گرفتیم تمومش کنیم 😍