2777
2789
نه عزیزم اصلا نمیدونم چیه 

اسی بزن تو اینترنت، رژیم منیزیم سولفات یا سنگناک یا نمک اپسوم، همش یکیه

تو یکی دو روز سنگها دفع میشه شنیدم البته اگر سنگهات کوچیکه امتحان کن که تو مجاری گیر نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ميخوام عمل كنم ولي ميترسم

نه اصلانترسیا .چیزخاصی نیس .سرجمع ۲۰دقیقه طول میکشه وفرداش هم مرخصی .اگه لیزری باشه که خیلی بهتره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه عزیز من ۱هقته دردداشتم هزارتادکتررفتم نفهمیدن چرادرددارم .اتفاقی یه دکتری فهمید .تاتشخیص بدن واین ...

وای یعنی چی به کجا خرکت میکنن پس چرا به سمت روده نمیان دفع بشن ؟ 

دکتر گوارش خوب پیدا نمیکنم 

کجایی؟ اگه یزدی بروسلمان روغنی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من سنگهام ۲تا۴میلی بودن ولی چون نفهمیده بودم تادنبال درمان باشم ،حرکت کرده بودن ومشکل سازشدن واسم

باید کیسه صفراتو برداری

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بستگی داره کجا باشه.توو مجاری باشه یا خیر.یه نوعش اگر عمل نشه در صورتی که عمل بخواد باعث التهاب میشه و خیلی خطرناکه.

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
وای یعنی چی به کجا خرکت میکنن پس چرا به سمت روده نمیان دفع بشن ؟ 

نه 😐واسه همین میگم درمان خانگی زیادچاره کارنیس 

حرکت میکنن به سمت مجرای صفرا واحتمال گیرکردنشون حتمیه

با طب اسلامی میشه ولی من تجربه ای ندارم

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .