2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

263 بازدید | 31 پست

من زایمان طبیعی داشتم خیلی نگرانم برا اولین رابطه چون میترسم گشاد باشم دیگه نخاد منو چه راهی پیشنهاد میکنین برا تنگی دکترم میگه RF کسی چیزی ازش میدونه؟ میگه پنج تومن اول میگیره بعدشم جلسه یی 1500 می ارزه؟ کسی تجربه داره؟

من حاضرم تا ۱۲تومن بدم سزارین بشم تا جور اینو بکشم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین پولو میدادی سزارین میشدی دیگ

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

زاج بزار قبل رابطه بعد نیم ساعت درش بیار جوری تنگ میکنه ک انگار اولین رابطت هس خودم استفاده میکنم ضدعفونی هم میکنه  بعد بزور انگشتت میره داخل ک درش بیاری

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
من چرا تو رو مبینم یاد نیلوفر بهبودی میفتم😂

😅خب معلومه! خیلی نانازه چهره اشو دوس دارم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
والا خیلی وقته دیگا خیلی از دکترا موقع زایمان همون لحظه که دارن بخیه میزنن بخیه زیبایی هم میزنن اصلا ...

دقیقا

من خودم حتی از همسرم پرسیدم تغییر کردم گفت نه🙈

دکتر موقع بخیه زدن میگفت از قبلش بهتر میشه😅

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

کی گفته با زایمان طبیعی واژن گشاد میشه واژن بعداز چند هفته به شکل قبل برمی گرده بعد با ورزش گگل ماهیچه های پی سی تقویت شده و واژن با سرعت بیشتری تنگی خود را به دست میاره خودت را دست دکترها نده چون دوتا از آشناها عمل تنگ کردن انجام داده الان دیگر دخول هم نمی توانن داشته باشند. 

زاج چیه  واقعن یعنی در این حد

اره بخدا

زاج سفید ک تو اسپند هست عفونت زنانه رو هم خوب میکنه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤