2777
2789

دختر عموم و خواهرمم اینجوری بود خواهرم فقط دستاش دختر عموم صورت و دست و دهن و پا همه گرفته بود،خواهرم ،رفت پیش یه سیدی رو چنتا برنج دعا خوند گفت ببریه جایی خاک کن میرن،یه هفته بعد همش رفتتت خداشاهده اگه اغراق کنم،اومد به زنعموم گفت اونم دخترشو برد اونم یه هفته بعد همشون رفتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم زده بود چند تا..رفت عطاری بهش قرص زنبق داد.چندتا دونه خورد خوب شد حتی اثری ازشون نمونده

چون دخترم کوچیکه قرصای این مدلی دوست ندارم بدم.یه جیز مالیدنی باشه بهتره فکر کنم🥺

اون اصلا دعا نمینوشت،این چیزی که میگم مال ۱۵ سال پیشه،خیلی وقته پیرمرده مرده،پولم نمیگرفت اصلا

کاش میدونستم دقیقا چی خونده🥺کلافه شدم از این زگیلا

کاش میدونستم دقیقا چی خونده🥺کلافه شدم از این زگیلا

از قدیمیا بپرسی شاید بدونن چنین چیزیو،دختر عموم ۳ سالش بود همش دست تو دهنش بود و میمالید بهکل صورتو دست و پاهاش واسه همین تو دهنشم افتاده بود،زگیل نر و ماده داره شنیدم ماده ها زیاد میشن ولی نر تکیه

از قدیمیا بپرسی شاید بدونن چنین چیزیو،دختر عموم ۳ سالش بود همش دست تو دهنش بود و میمالید بهکل صورتو ...

ای بابا🥺🥺🥺🥺🥺الان تو اینترنت زدم .نوشته سوره الم نشرح رو رو هفت تا دونه برنج بخونی بعد تو خاک مزطوب دفن کنی🤔بردا حتما حتما انجام میدم

ان شاا...کاش جواب بده🥺یک دنیا مرسی ازت. خیلی امیدوار شدم🧡🧡🧡🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم،ایشالا جتما جواب بده،ولی ببر یه سیدی چیزی کسی که از نظرتون ادم خوبیه سیده بخونه،البته خودتونم بخونین امشکلی نیست ایشالا خوب بشه دختر گلتون🌹