2777
2789
عنوان

پریود نشدم

231 بازدید | 24 پست

سلام من متولد 82هستم اولین بار زمستان 98 ورود شدم و بعد نشدم تا عید 99 تا آذر ماه پروود میشدم از آن موقع تا کنون نشدم 

مشکلی هست ؟؟؟؟

باید به پزشک مراجعه کنم 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
برو دکتر
7
77%
نرو دکتر
0
0%
رژیم غذایی بگیر
1
11%
امید نیست
1
11%

امید نبست 😐عاشق نظرسنجیت شدم فقط اونای ک اون گزینه رو زدن

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یااااا خدا برای چی دکتر نرفتی و نمیری، برو پیگیر باش دختر

خب اضافه وزن دارم گفتم شاید کم کنم خوب بشم تا الان 5 کیلو کم کردم ولی هنوز 10 کیلو اضافه وزن دارم

منم اینجوری شدم هنوزم برنگشته دکترم رفتم در درجه اول ببین براچی اینجوری شده من خیلی اضطراب داشتم یه چندوقت و رژیم غیر اصولی گرفتم که اینجور شد البته الان بهتر شده

هر چند اضافه وزنم داشته باشی باید بری دکتر و سونو آزمایش بدی 

خب از یه متخصص پرسیدم گفت تنبلی تخمدان داری تو نت سرچ کردم گفت فهمیدم مال اضافه وزنم هم میشه گفتم کم کنم شاید درمان شدم آخه پرسجو که کردم گفته بودن کسایی که وزن کم کردن درمان شدن