2777
2789
[QUOTE=226913621]چی بگم عربا ترسناکن😢البته اهوازی نیسم[/QUOخالم اهوازع  اتفاقا منطقشونم همش ع ...

دقیقا من خودم‌۱۰ ساله اهوازم

فعال سایتم هرجا برید هستم 😁  وقتی طرفم با تو نیست زر اضافه نزن درخواست دوستی ممنوع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مامان منم میگف کلا خطرناکن

😢😢😢😢😢😢😢

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
کلان مردمش چطورن 

مردمش خیلی خونگرم هستن مهربون کلا زود با بقیه انس میگیرن و خودمونی میشن ما خودمون وقتی بفهمیم طرف غریب هستش سعی میکنیم خیلی هواشو داشته باشیم  نگران نباش امیدوارم بابات تو کارش موفق بشه 

اصلااا خطر ناک نیست  مردم خوزستان کلا معروفن به خوبی و خون گرمی و بامرامی عربا هم خیلی مهربون ...

اره دقیقا ما ی بار رفته بودیم مردم عرب بودن از ما که عربی نبودیم انقدر خوب پذیرایی کردند مث خواهر برادرشون ولی در کل همه جا خوب بد داره 

افتضاعه من لباس شستم چندساعت بعد رفتم  روی لباس خاک کلی بود تو حیاط  اونم تو پاییز&n ...

دیگه بزرگش نکن بابا آبش که خوبه 

فعال سایتم هرجا برید هستم 😁  وقتی طرفم با تو نیست زر اضافه نزن درخواست دوستی ممنوع
نمیدونم میگن مردمش خطرناک خیلی از فامیلاشونم که راننده ان میگن بار میبردن جلوشون گرفتن. ودیگه......& ...

کلا آدم خوب بد همه جا هست عزیزم اینو فراموش نکن 

ما ی بار رفته بودیم بعد مردم عرب بودن از ما که هنشهریشون نبودیم و غریبه بودیم انقدر گرم گرفتن و خوب پذیرایی کردند   

ببینید علکی توهین میکنید یه روزی میرسه تواستانتون خدانکرده اتفاق بد بیفته این قدر مسخره وتوهین میکنم بهتون تا دلم خنک بسه ازبس این مدت به مردم فقیر ومظلوم اهواز توهین کردین

حبایب واید اتفیسن بیچن