2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهوازی نیستی پس لطفا درست حرف بزن من عربم واقعا ناراحت شدم چرا ترسناکیم مثلا

به خودت نگیر گلم منظورم وحشیاست 

چون من فامیلام بد تعریف کردن

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
اگه اهوازی نیستی پس لطفا درست حرف بزن من عربم واقعا ناراحت شدم چرا ترسناکیم مثلا

همه عربا که مث هم نیستن البته من خودم عرب نیستم ولی تو به دل نگیر تفکر زنگزده شونع دیگه!! همه ادما رو با ی چشم میبینن

[QUOTE=226913621]چی بگم عربا ترسناکن😢البته اهوازی نیسم[/QUOخالم اهوازع  اتفاقا منطقشونم همش ع ...

ببخشید فامیلام بد تعریف میکنن

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
آره پدرم منم واسه هواش باید دیر یا زود از این شهر بره

افتضاعه من لباس شستم چندساعت بعد رفتم  روی لباس خاک کلی بود تو حیاط 

اونم تو پاییز 

اب لوله هام که گاهی تمیز گاهی گلی  حمام میکردم اب کثیف گلی بود. موهام یه جوری شستم اومدم وقتی خشک شدن عین چی بگم بدتر کثیف شده بودن میخواستم‌گریه کنم ولی جلو مادرم به روم نیاوردم 😞

من خودم دوست عرب دارم خیلی با شعور شخصیته هم خودش هم خانواده ش😊