2777
2789
عنوان

ازرفتارهای شوهرم خسته شدم

642 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شبتون بخیر،من یه پسر۹ساله دارم ویه دختر۳ساله شوهرم خیلی عصبیه پسرم هم شیطون وبازیگوش

شوهرم رفتارخوبی باپسرم نداره خیلی اذیتش میکنه همیشه هم بیشتر دعواهامون واسه اینه که من ازپسرم طرفداری میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم هرچقدر دخترم دعوا کنه دخترم ۴سالشه اون لحظه توروی دخترم اصلا هیچی نمیگم. بعد به شوهرم میگم نباید اونکارو میکرد. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
من شوهرم هرچقدر دخترم دعوا کنه دخترم ۴سالشه اون لحظه توروی دخترم اصلا هیچی نمیگم. بعد به شوهرم میگم ...

خیلی پسرم وتحقیرمیکنه ولی بادخترم خیلی خوبه منم دلم میسوزه که انقدر فرق بینشون میذاره

خیلی پسرم وتحقیرمیکنه ولی بادخترم خیلی خوبه منم دلم میسوزه که انقدر فرق بینشون میذاره

خوب من یکی دارم. اما خوب چرا اکثرا مردا پسر دوست دارن که

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
تو روی پسرت طرفداری نکن بچه پر دو میشه ولی پشت سر به هر دو گوشزد کن هم اشکالای بچه ات رو بهش بگو هم ...

به خدا من پیرشدم این وسط داغون شدم وقتی پسرم رودعوامیکنه آروم بهش میگم یه کم بهترباهاش برخوردکن بعدشوهرم صداشوبالامیکشه که چراطرفداری میکنی