2777
2789

کیک_گردویی

تخم مرغ ۳ عدد

شیر ۳/۴ لیوان

شکر ۱لیوان

روغن ۱/۲لیوان

آرد ۱+۳/۴ لیوان

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

گردو ۱/۲ لیوان

سفیده هارو جدا میکنم با همزن میزنم تا سفت بشه.زرده ها+ وانیل+شکر میزنم تا رنگش روشن بشه.روغن و شیر رو اضافه میکنم یک دقیقه با همزن میزنم. به یک و نیم لیوان از آرد بیکینگ پودر رو اضافه میکنم روی مواد الک میکنم و با همزن دستی مخلوط میکنم.سفیده هارو آروم اضافه میکنم و به حالت دورانی هم میزنم.یک‌ سوم از موادم رو جدا میکنم حالا باقی ارد رو هم اضافه میکنم به مواد و گردوی خرد شده رو هم به قسمت سفید میریزم.به موادی ک جدا کرده بودم پودر کاکائو میزنم.قابلمه رو می‌زارم داغ بشه چربش میکنم موادم‌رو میریزم دم کنی میذارم.باشعله متوسط حدودا یک ساعت طول می‌کشه تا بپزه.،

برای فر هم طبقه وسط،دما۱۷۵،زمان ۴۵ دقیقه

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

#مینی_کیک

#کیک_شیفون

#کیک_دو_تخم_مرغی

#مریم_پز

مواد لازم:

۲ عدد تخم مرغ

ارد ۹۰گرم ( اندازه ی ارد تقریبا سه چهارم لیوان )

پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری

شکر نصف لیوان

شیر  یک چهارم لیوان

روغن مایع یک چهارم لیوان

بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایی خوری

وانیل نوک قاشق چایی خوری

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ رو از هم جدا کنید

سفیده رو اول با همزن برقی کم بزنید بعد نیمی از شکر رو کم کم اضافه کنید و باهمزن بزنید تا فرم بگیره و حجیم بشه وقتی ظرف و برمیگردونین ازش نریزه بعد میگذاریم یخچال تا خنک بمونه.

زرده تخم مرغ و مابقی شکر و به همراه وانیل مخلوط کنید و باهمزن خوب بزنید  به طوری ک کرم رنگ و کشدار بشه

بعد روغن و شیر و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید

حالا ارد و بکینگ پودر و کاکائو رو الک کنید و توی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید

بعد سفیده ی تخم مرغ و بهش اضافه کنید و به طور دورانی هم بزنید ک پف مواد نخوابه

مواد رو داخل قالب قطر ۱۴  و ارتفاع ۷ سانت ک کفش رو چرب کردید و کاغذ روغنی انداختید بریزید و قالب و چند بار به زمین بکوبید تا هواش دربیاد

من این کیک رو، روی حرارت کم داخل فر دست ساز درست کردم

⚠️توجه داشته باشین ک از یک رب قبل بزارید ک قابلمه داغ بشه وحتما دم کنی هم بزارید

امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید😁❤

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچسب بردار ترجیها

مثلا تفلون یا گرانیت بهتره

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

‍ بفرمایید عصرونه با کیک خونگی طعم جدید و مست کننده واقعاا بوش همه ی خونه رو گرفته و همه مست شدن😋😋😋

#کیک_پرتقالی

کیک پرتقالی

🍊🍊🍊🍊🍊

مواد لازم:

تخم مرغ.................3 عدد

شکر.....................یک و نیم لیوان

روغن مایع..............نصف لیوان

آرد .....................دو لیوان

بکینگ پودر.............دو قاشق چایخوری

آب پرتقال تازه.........نصف لیوان

رنده پوست پرتقال.....دو قاشق غذاخوری

وانیل.....................کمی

نمک......................یک پنس

طرز تهیه:

میدونم که همتون میدونید اما بازم میگم که برای درست کردن کیک چند تا کار رو باید اول انجام بدید: اولی اش اینکه تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند. دوم اینکه فر رو حنما گرم کنید. سوم اینکه تمام مواد رو اندازه کرفته و دم دستتون بزارید.

خوب برای شروع من تخم مرغها رو از یکساعت قبل گذاشتم بیرون. یه پرتقال درشت رو خوب شستم. اول پوشتش رو رنده کردم. فقط حواستون باشه که قسمت سفید رنده نشه که کیک رو تلخ میکنه. بعد آبش رو گرفتم.

تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه.رنده پوست پرتقال رو اضافه و هم زده ،،،، بعد روغن رو اضافه میکنیم و باز میزنیم. بعد هم آرد و بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با قاشق و به صورت دورانی هم میزنیم و در آخر هم آب پرتقال رو و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. مواد رو داخل قالب که از قبل چرب کردیم میریزیم و میزاریم داخل فر 180 درجه ای. به مدت 40 دقیقه. البته این زمان بستگی به فرتون داره

وقتی کیک رو خارج کردیم چند دقیقه صبر میکنیم بعد از قالب خارج میکنیم و میزاریم تا کاملا سرد بشه

نوشجان

#امتحان_شده

کیک_گردویی تخم مرغ ۳ عدد شیر ۳/۴ لیوان شکر ۱لیوان روغن ۱/۲لیوان آرد ۱+۳/۴ لیوان وانیل ۱/۲ ق ...

عزیزم این موادارو تو ظرفای جداگانه هم بزنم ؟ بعد من کاکائوو و گردو ندارم 

نازک باشه کیکت می سوزه 

ظرف سفیده جدا هست 

عزیزم یه قابلمه 20 سانتی روحی بردار

یه دستور ساده بهت میگم که عالیه و راحت

3 تخم مرغ

2 لیوان دسته دار فرانسوی سرخالی آرد 

1 لیوان سر پُر شکر

روغن و شیر (یا ماست) و یک قاشق گلاب= با هم یک لیوان

یک سوم لیوان رو روغن و بقیه رو شیر بریز

2 ق سوپخوری بکینک پودر که همراه آرد الک میکنی

1 قاشق سوپخوری وانیل

اول تخمرغ رو بزن تا حجمش دو برابر بشه و حباب بزنه، و وانیل و شکر رو اضافه کن

کمی که هم زدی، مایعات رو اضافه کن و یه دور بزن

بعد آرد رو که 3 بار الک کردی اضافه کن کم کم

میتونی کمی زعفرون غلیظ اضافه کنی برا اینکه زرد بشه

یا از آرد یک قاشق کم کنی و به جاش پودر کاکائو بریزی

میتونی قبل اینکه آرد بریزی، گردو خورد شده و کشمش بریزی کمی

ممیتونی تو مایعات به جای شیر، آب پرتقال، انبه یا هر طعمی دویت داشتی بریزی

اینه ظرفم چطوره؟؟ نازکه؟

اره خوبه عزیز. .