2777
2789
عنوان

نی نی دارا حامله ها جواب بدین

89 بازدید | 9 پست

من همونبم ک چن وق پیش یعد سرزنش یعده دلداری دادن. جواب آزمایشمو گرفتم قند نرمال ۷۵تا۱۱۰هست مال من ۱۰۱هست دکتر گفت لب مرز هستم البته اینم بگم سر این بارداری میل ب شیرینی نداشتم . قبل گرفتن جواب آزمایشم شیرینی میخوردمم یا چیز شیرین هم میخوردم حس تهوع بهم دست میداد اما بالا نمیاوردم. الان چی بخورم ک قندم بیاد پایین 

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نونت سنگک

لبنیات کم چرب 

اگ معاف از ورزش نیستی بعد هروعده غذایی کنی ورزش سبک کن 

ماست و کدو بعضی وقتا بخوره 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نونت سنگک لبنیات کم چرب  اگ معاف از ورزش نیستی بعد هروعده غذایی کنی ورزش سبک کن  ماست و ...

ی چیز بگم من ۱۹ بهمن خونریزی کردم از قبلش لکه بینی داشتم.  ولی ۱۹بهمن از لخته اومد . الانم رفتم دسشویی ازم لخته اوومد. عکسشم گرفتم به دکتر رفتم نشون بدم بنظرتون چرا اینجوری شدم

چرا کسی جواب نمیده چرا اگ ماجرا خاله زنک بازی باشه همه کرور کرور میان ولی وقتی کسی عذاب میکشه هیشکی درکش نمیکنه

ی چیز بگم من ۱۹ بهمن خونریزی کردم از قبلش لکه بینی داشتم.  ولی ۱۹بهمن از لخته اومد . الان ...

چند هفتته گلم 

استراحت مطلق تا بری پیش دکارت نیاز به امپول و شیاف و سونو داری

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
چند هفتته گلم  استراحت مطلق تا بری پیش دکارت نیاز به امپول و شیاف و سونو داری

من ۱۶بهمن ۵هفته ۵روز بود. الان نمیدونم. ولی به دکترم شرایط گفتم  ک ۱۹بهمن ازم لخته اومد و خونریزی دارم هیچ شیافی نداد فقط گف استراحت بکن. امروزم بهش گفتم خونریزی ندارم اومدم خونه دیدم دچارش شدم.. گفت شنبه برو سونو.