2777
2789
عنوان

بیاین از خاطره ی اولین پریودی بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 49 پست

باید آگاهت میکرد از کلاس سوم ماهم معلما گفته بودن بهمون همم مادرم دیگ وقتی خون دیدیم نترسیدیم ب مامانمون نشون دادیم مامانمونم برامون نوار گذاشت .

گذشته از این زود پریود شدی من ک اول راهنماییو تموم میکردم شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۹ آذر 9۳ شبش‌ خونه خالم بودیم همه بودن لباس ساتن صورتی کمرنگ تنم بود انقد ازم خون رف و درد داشتم که اومدم بیرون گریه میکردم تو حیاط هر چی مامانمو صدا میزدم بیاد بریم خونه نمیومد خیلی گریه کردم 🥺

🤣🤣🤣🤣🤣🤣انقد گریه کردم من ک نگو

من دیر شدم یعنی کلاس دهم و میدونستم از من اصرار پریوده از مادرم اصرار ک افتادی بکارتت اسیب دیده🤣🤣🤣😖💔تا خوده روز ۵ پریددم دعوا و بحث داشتم با مامانم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

من یادمه پریود شده بودم اولین بار اصلا نمی‌دونستم چی هست ۱۰سالم بود فقط مامانم قبلش نگفته بود بهم تا چند روز من قایم میکردم ازش بعد که فهمید گفت که تو نباید الان می‌شدی فلان زود بوده برا چی شدی خیلی غر زد

من واقعا برای مادرتون متاسفم و همینطور خودتون که این تجربه رو داشتین ...

من بلد نبودم چطور از پد بهداشتی استفاده کنم :))) واقعا درکش برام دشوار بود. کسی هم در دسترسم نبود در منزل ازشون سوال کنم و واقعا پدرم دراومد تا یکی بیاد و یادم بده :))) 

قبلش مامانم بهم توضیح داده بود ولی خب بار یکم ترسیده بودم مامانم بهم پد بهداشتی داد و چایی نبات واسمم یدونه صندل روفرشی و تل سر خرید کادو 

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞