aide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 709 عنوان تاخیر پریود+عکس بی بی چک 1406 بازدید | 70 پست ۹روز پریودم عقب افتاده ۳ روز پیش بی بی چک زدم دوتا خط افتاد سریع ک البته یکیشون فقط هاله س و خیلی کمرنگ بعد از حدود نیم ساعت یدونه دیگه انداختم ک منفی شد ب نظرتون این مثبته یا منفی؟البته تو عکس فک نکنم مشخص باشه متعهد ب چشاش😍💍 1400/11/27 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 کو وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
raya0dokhtar0maman عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 18267 اولی مثبت شدهدومی رو باید فرداش میزدی نه نیم ساعت بعدش .فردا بزن مثبت بود پس مبارکه همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
afsooooooongar عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 10976 انگار هاله داره ولی خیلی تاره نمیبینم درست برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 28894 منم دارم گریه میکنم بچه دار نمیشمشوهرم داره تست میاره ولی ناامیدممیشه دعا کنی😭😭😭
aide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 709 اولی مثبت شده دومی رو باید فرداش میزدی نه نیم ساعت بعدش . فردا بزن مثبت بود پس مبارکه اها نمیدونستم فعلا هم نزدم چون الان سومین باره تاخیر دارم ولی اون موقع ها بی بی چک میزدم منفی میشد و هاله نداشت متعهد ب چشاش😍💍
aide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 709 منم دارم گریه میکنم بچه دار نمیشم شوهرم داره تست میاره ولی ناامیدم میشه دعا کنی😭😭😭 عزیزم امیدت ب خدا باشه از ته دلم دعا میکنم انشالا ک بزودی باردار بشی متعهد ب چشاش😍💍
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 28894 عزیزم امیدت ب خدا باشه از ته دلم دعا میکنم انشالا ک بزودی باردار بشی دلم خیلی پره قدر این لحظه تو بدون
aide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 709 انگار هاله داره ولی خیلی تاره نمیبینم درست متعهد ب چشاش😍💍
aide مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 709 دلم خیلی پره قدر این لحظه تو بدون الهی فدات شم نا امید نباش چندوقته اقدام میکنی؟مطمعن باش خدا بهت ی نی نی خوشگل میده وقتی ک انتظارشو نداری فقط نا امید نباش متعهد ب چشاش😍💍