2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یکی از خاستگارام گفتم عمو ینی نمیدونستم خاستگارمه😂😂

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

یه متنیو باید از انگلیسی به فارسی ترجمه می کردیم یه جاش گفته بودم پیر مرد بیرون کلبه شاشید من روم نمیشد بگم اینو رفتم تو نت یه کلمه بهتر پیدا کنم بعد گفتم پیشاب کرده نگو این خیلی معنی بدتری داره😂😂

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

نامزدم خونمون بود خاستم بگم آماده شو تا دیگه بریم بیرون ،سوتی زدم گفتم هی عمو پاشو خو دیگه ،هنوزم ک عقدم بعضی وقتا حواسم نی بهش میگم عمو   

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

چندوقت پیش نی نیار خفتم کرد من هول شدم سریع نوشتم غلط کردم😑

انقدر بعدش خندیدم ک نگووو 🤣🤣

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

واااای من بگمممممممممم

واسه مسافرت رفته بودیم کیش‌

کلی تیپ زدم و با هلی شاتی ک کادو تولدم بود رفتیم محوطه عکس و فیلم بگیریم از خودمون. منو شوهر و دوتا بچه کوچک. 

روشن کردنشو بلد نبودم ولی کنترل کردنشو حس کردم بلدم. راحت باید باشه

به شوهرم گفتم تو فقط روشنش کن بقیه شو بسپار به من‌ 

اونم روشنش کرد و کنترلو داد به من. اقاااااا چشمتون روز بد نبینه. این هلی شاته رفت بالا و بالا و دور زد و رفتتتتتتتت که رفت. ناپدید شد از چشم دیگه.. 

حالا من شوهر و دوتا بچه و کیف و همه چیو ول کردم. چه میدوووووام دنبالش که پیداش کنم. 

بدو بدووووو میرفتممممم.. 

کلی گشتمممممم

نبود ک نبود. 

آخرسر یهویی یادم افتاد تو گوشی الان باید فیلمش سیو شده باشه.

دیدم بالای درخت گیر کرده. شناسایی کردم درختو.. میخواستم از درخت برم بالا ک شوهرم با دوتا بچه و کالسکه و کلی وسایل رسید بهم گفت کجا میری بابااااا زشته صب کن. (حالا دوماهه هم باردار بودم)))))

به باغبون اونجا گفت اون رفت بالا

آوردش و ... 

بلاخره بستم و گذاشتمش کلا یه جایی که دیگه نبینمش. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من بگم حالا دیروز قرار بود عشقم بیاد خونمون ظهرم حسابی با داداشم و‌خواهرم به یاد بچگی بالش زدیم تو سر هم بالش ها کلن پنبه هاشون دیگه در اومد 😂چون دو روز دیگه نامزدیمه‌ مامانبزرگم اینا و عموهام و ....همشون قرار بود بیان خلاصه چشمتون روز بد نبینه من برای یه بار لباسی که تا پایین پام بود پوشیدم ولی قسمت بالا تنش طوری بود‌ ولی لباس زیرم همرنگش پوشیده بودم شالمم عقب نبود همیشه چادریم  ولی یه کم جلو موهام پیدا بود زن داییم‌ گفته بود این یه روزو اینجوری بپوش منم پوشیدم 😂 حالا داداش از خدا بی خبرم و نامزدم هم دوستاشونو دعوت کردن منم چه میدونستم که اونا هم دعوت میکنه با همون لباس جلوشون‌ افتابی شدم وای نگو کامل معلوم بوده تا نافم دیگه رفتم خونه خالم اینا الان دارم جمع میکنم برم خونه خودمون ابروم  پاک‌ رفت🥺🥺🥺

شکرت خدای خوبم⁦❤️⁩
نینی یار کیه 😂😂😂نینی یار محترم لطفا بیا تا منم بشناسمت

نمیشناسیش هنوز😂 صاحاب اینجاست باو

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من بگم حالا دیروز قرار بود عشقم بیاد خونمون ظهرم حسابی با داداشم و‌خواهرم به یاد بچگی بالش زدیم تو س ...

🤕😂😂😂😂😂😂🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....