2777
2789
عنوان

خانما عزیز بیاین یه لحظه

123 بازدید | 20 پست

خانما من روز دوازده پریود اقدام داشتم دیگه کلا اقدام نکردم تا روز نوزده یا بیست پریود فک کنم بعد من بیست و هشت پریودم بی بی گذاشتم درجا قرمز پر رنگ شد همون لحظه رفتم آز بتا 124 بودش میگم که لقاح همون روز دوازده شده که زود نشون داده یا نوزده پری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زمان لقاح رو نمیشه دقیق مشخص کرد تاریخ بارداری از اولین روز آخرین پریود حساب میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلا زمان لقاح رو نمیشه دقیق مشخص کرد تاریخ بارداری از اولین روز آخرین پریود حساب میشه

من امروز روز موعده یعنی ماه پیش روز بیست و هفت شدم الان یعنی چهار هفته دو روزمه

من امروز روز موعده یعنی ماه پیش روز بیست و هفت شدم الان یعنی چهار هفته دو روزمه

بله 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

میگم من برم سونو مشخص میشه که تو روز دوازده شده یا نوزده آخه من رفتتم روز دوازده سونو گفت یدونه فولی سیزده داری به خاطر همین میپرسم

میگم من برم سونو مشخص میشه که تو روز دوازده شده یا نوزده آخه من رفتتم روز دوازده سونو گفت یدونه فولی ...

نه عزیزمن سونو نمیتونه دقیق تشخیص بده فقط سن جنین رو میگه اونم هر بار بری سونو تغییر میکنه اینطوری نیست مثلا الان ۴ هفته است ممکنه ۴ هفته دیگه بری سونو به جای ۸ هفته مثلا ۷ هفته بشه اینجوری

آها ببخشید زیاد پرسیدم اولین تجربمه

خواهش میکنم میفهمم منم زمان بارداری اینطوری بودم