2777
2789
عنوان

ماجرای جنسیت نی نی من

2328 بازدید | 52 پست
سلام سه هفته پیش وقتی 17هفته بودم برا تغیین جنسیت رفتم ودکتر گفت تو این سن بارداری نمیشه قطعی گفت ولی بعد گفت احتمال 97درصد دختره ولی نمینویسم گفتم چرا؟گفت برو زیر درگاه خدا گریه زاری کن شاید پسر بشه (اخه یه دخمل ناز دارم)گفتم هر چی مصلحته خدا بهم میده مصلحته خدا میده بهمون,ودراخر گفت سه هفته دیگه بیا ,وخودش هم گفت اگر خواستی به اطرافیان بگی بگو دختره _خلاصه گرچه بدم نمیومد پسر باشه ولی خدا شاهده که ناراحت نشدم فقط حرفای دکتر ناراحتم کرد تا امروز که سه هفته گذشت ورفتم وگفت جنسیتش پسره !تعجب کردم گفتم شما گفتید دختره گفت اگر مطمین بودم نمیگفتم بیای دوباره!خلاصه این شد داستان جنسیت نی نی ما!
خنده ی زیبایت دلیل زندگی ما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دکتره بد حرف زده یعنی چی که برو به درگاه خدا گریه زاری کن شاید پسر بشه ؟! عجب آدم بیشعوری بوده راست میگن شعور به تحصیلات نیستا انشالله نینیت سلامت بدنیا بیاد دوستم
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
ولی دکترت خیلی عجیب بوده رفتارش!! اخه چه معنی داره یادمه سر بچه اولم دکتر سونو گراف وقتی گفت پسره و دید من عکس العمل خاصی نشون نمیدم برگشت گفت کاش جای شما و اون خانم قبلی عوض میشد اون خیلی دلش پسر میخواست
عجب آدم نادونی بوده . من دکتر سونوم توی هفته 12 و 17 و 24 هر 3 بار گفت دختره و درست گفت . از همون اولشم من و شوهرم از ذوق اشک توی چشممون اومده بود .
دختر یعنی عشق ، ناز ، عطر ... دختر یعنی لذت آفرینش زیبایی