2777
2789
عنوان

اگه کسی تپل بودنتونو مسخره کرد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 53 پست
تو کجات لاغره من و ندیدی😐😐😂

هرجور که هستی تنت سالم 💚

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
خب عزیزم اگه خیلی چاق شی ممکنه هزار جور بیماری بگیری خدایی نکرده..همه ما دلمون میخواد همه چی بخوریم ...

تا جایی که تپل بودن به سلامتی لطمه نزنه به نظرم خوبه.اون جایی که دیگه تبدیل به بیماری میشه خوب نیست

وگرنه همه که نباید لاغر باشن.

منم تنبلی تخمدان دارم.باید شکمم اب شه.ولی هیچ وقت دوس ندارم لاغره لاغر باشم.میرم باشگاه که فقط به حده سلامتم برسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تپلی هستم  و به تپل بودنم افتخار میکنم  هر کیم مسخره کرده از رو حرص بوده و محلش ندادم

خداوکیلی من خودم تپلم اونم سخت !!!

ولی خب واقعا چاقی خیلی بده ،،،بحث حرص نیست ،،،،واقعا آدم زشت میشه!!!

تو دنیا یک جور جا انداختن که چاقی بیماریه ولی نمیگن همون مانکن هایی که شدن استاندارد های زیبایی هم بابت اندامشون چه بیماری هایی گرفتن بنظرم همه تو هر تیپی اگه حال دلشون و جسمیشون  خوب باشه هیچ لازم نیست تغییر بدن که مسخره نشن اینجوری فرهنگ های غلط هم اصلاح میشن 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️