2777
2789

خانما هفته ۳۵ بارداری هستم از وقتی وارد ۸ ماهگی شدم گاهی وقتا ناله میکنم تو خاب.الان ۴ روزه اومیکرون گرفتم و سرفه شدید دارم.از اونوقت نالهام خیلی شدید تره یعنی کل شبو تو خاب ناله میکنم با صدای بلند.گاهی خودمم متوجه میشم ولی اصلا روش کنترلی ندارم.خیلی استرس دارم میترسم بمونه باهام همیشه هرچقدم زیر سرمو کوتاه بلند میزارم هیچی نمیزارم تکیه میدم میخابم اصلا تغییری نمیکنم.شوهرم بیچاره اصلا نمیتونه بخابه اذیته بهشم میگم برو جای دیگه بخاب نگرانمه نمیره.آیا طبیعیه؟؟کسی بوده تو بارداری اینجوری شده بعد خوب بشه؟؟ممکنه این ناله برا همیشه بمونه باهام؟برام کابوس شده😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث زار زدن و گریه خفیفه.. اطرافیانم میگن انگار درد داری و زار میزنی..قطع و وصل میشه و هفته ای دوسه ب ...

ای بابا.منم ترسم از همینه باهام بمونه.مال من چندروزیه کل شبو اینطوریم از وقتی میخابم تا بیداریم.تو بارداریت همش اینجور بودی یا گاهی وقتا ناله میکردی؟؟

ای بابا.منم ترسم از همینه باهام بمونه.مال من چندروزیه کل شبو اینطوریم از وقتی میخابم تا بیداریم.تو ب ...

خانم هنوز هستید نی نی سایت؟ تو رو خدا بگید مشکلتون حل شد؟من الان ۳۲ هفتگی هستم. تا صبح ناله میکنم تو خواب. از غصه دارم دق میکنم. این ناله ها باهاتون موند؟