سلام ب همه همشهریا . خانما من امروز واردهفته ۳۵ شدم دو هفته پیش رفتم سونو گفت بچه بریچه دکترم سکینه ابراهیمی هست ( بزار اینو هم بگم قبلا دکترم یکی دیگ بود از کارش و رفتارش راضی نبودم بعد عوضش کردم تقریبا سه هفتس این دکترو همون خانم ابراهیمی رو انتخاب کردم برای زایمان اطلاعات انچنانی ازش ندارم حتی شمارشم ندارم ) ایشون گفتن دهم اسفند بیا باز یع سونو دیگه هم بده اگ باز بریچ بود وقت سزارین و بهت میدم . خواستم اینو بپرسم ایشون تو کدوم بیمارستان کار میکنه ؟ اصلا سزارین میکنه ؟ تو خصوصیه یا دولتی ؟ لطفا این یکی سوال رو هم هر کی میدونه جواب بده تو هفته ۳۵ چند درصد احتمال داره بچه بچرخه ؟
مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه
من چنتا دکتر رفتم رفتار با بیمار وقت و حوصله ای که میذاره اونجوری که بحرفت گوش میده ونظمی که تو کارش داره و بعد سزارین دوبار یکبار شب یکبارم قبل ترخیص بهم سرزد
منم اورژانسی همونجا سز شدم اصلا اسم دکترم یادم نیست بعد برای چکاب و بخیه ها باز رفتم پیش دکتر خودم.اونموقع کرمان نبود زنگ زده بود با ی دکتر هماهنگ کرد من رفتم معاینه شدم همون موقع هو سزارینم کرد.