2777
2789
عنوان

اینجا کسی کرمانی هس

2559 بازدید | 15 پست

سلام ب همه همشهریا . خانما من امروز واردهفته ۳۵ شدم دو هفته پیش رفتم سونو گفت بچه بریچه دکترم سکینه ابراهیمی هست ( بزار اینو هم بگم قبلا دکترم یکی دیگ بود از کارش و رفتارش راضی نبودم بعد عوضش کردم تقریبا سه هفتس این دکترو همون خانم ابراهیمی رو انتخاب کردم برای زایمان اطلاعات انچنانی ازش ندارم حتی شمارشم ندارم  ) ایشون گفتن دهم اسفند بیا باز یع سونو دیگه هم بده اگ باز بریچ بود وقت سزارین و بهت میدم . خواستم اینو بپرسم ایشون تو کدوم بیمارستان کار میکنه ؟  اصلا سزارین میکنه ؟ تو خصوصیه یا دولتی ؟ لطفا این یکی سوال رو هم هر کی میدونه جواب بده تو هفته ۳۵ چند درصد احتمال داره بچه بچرخه ؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره بچرخه اگه نچرخید سزارین با دلیل پزشکی میشی

بنظرتون هزینش چقد میشه ؟ هم خصوصی و هم دولتی اگ میدونید بگید 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
من فقط نازین مشایی میشناسم الانم پیش اون میرم ازش راصی بودم اکثر بیمارستان ها هست

بد ترین دکترررررر

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
من فقط نازین مشایی میشناسم الانم پیش اون میرم ازش راصی بودم اکثر بیمارستان ها هست

عزیزم میشه بگی هزینه عمل چقد میشع ؟ 

بد ترین دکترررررر

چرا عزیزم‌

این دکترو نمیشناسم من پیش طیبی و حمزه نژادی سزارین کردم 

سزارینت دل بخواهی بود یا بخاطر بریچ بودنش ؟ تو کدوم بیمارستان بودی دولتی یا خصوصی و هزینش چقدر شد ؟؟ ببخشید این همه سوال پرسیدم 

منم بیمارستان سیدالشهدا اونموقع ۲۸۰۰ بود

منم اورژانسی همونجا سز شدم اصلا اسم دکترم یادم نیست بعد برای چکاب و بخیه ها باز رفتم پیش دکتر خودم.اونموقع کرمان نبود زنگ زده بود با ی دکتر هماهنگ کرد من رفتم معاینه شدم همون موقع هو سزارینم کرد.

همتای مامانم بودم❤