2777
2789
عنوان

من همش فکر خونه تکونی ام ☹️

215 بازدید | 25 پست

کلا همیشه این فکر توی سرمه همش دوس دارم همه چیو با جزیی ترین حالت ممکن تمیز کنم ولی الان بچه نمیزاره اصلا

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور ولی امسال زودتر دست به کار شدم دارم‌همین کار رو می کنم امیدوارم وقت کم نیارم منم با بچه ...

چن رپز پیش هشت ساعت نیروکمکی اومد ولی فرداش باز همون آش و همون کاسه

منم حسش نیست شروع کنم ۱۰ اسفندم راهی سفریم میدونم نگه میدارم دقیقه ۹۰ خودمو خسته میکنم

منم خیلی بدم‌میاد دیقه نود 

چون خیلی دوس دارم سال تحویل کامل همه چی تمیز تمیز باشه 

بدون هیچ گرد‌وخاکی 

نه الان‌ کارای دم دستی رو نباید انجام بدی من تاالان فقط کمد دیواری ها ودراور را نمیز کردم کلی وسیله ...

منم دقیقا همین کارو کردم 

کلی لباس و کفش ک بلااستفاده بود دادم بیرون 

نفسم باز میشه😂

منم خیلی بدم‌میاد دیقه نود  چون خیلی دوس دارم سال تحویل کامل همه چی تمیز تمیز باشه  بدون ...

من گردو خاک نمیزارم باشه شده تاخود صبح تمیز میکنم اما این اخلاق بد دیگه خیلی خسته میشم

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
من گردو خاک نمیزارم باشه شده تاخود صبح تمیز میکنم اما این اخلاق بد دیگه خیلی خسته میشم

نه من منظورم جزیی تزین چیزاست 

حتس اون پتویی ک استفاده نشده میگم گرد و خاک داره حتما😂