2777
2789

قبربرادرم دوطبقه طبقه بود.وقتی قبرکندن واسه خاکسپاری بابام.سنگ لحد برادرم یکیش شکسته بود.اونی که قبرکنده بود گفت صورتش مثل روز اول سالم وتازه بود.دلیلش چی میتونه باشه که بدنش تجزیه نشده.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردم خدابیامرزه هردو عزیزرو،،،

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

به خیلی چیزا بستگی داره مثلا نور ب اونجا نرسه یا مثلا عوامل تجزیه کننده نباشه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

روحشون شاد.پدرت و برادرت به فاصله ۶ ماه فوت شدن؟

مگه کفن نداشته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خداروحشونوقرین نورورحمت کنه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖