باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم اون فقط پول کاغذ رو میگه پول نصب جداست پول چسب جداست و البته بلانسبت بعضیا نصاب ها ...
دقیقا.... همین سه روز پیش زدیم همه اینارو گفت😃
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
ببخش دوست عزیز من شما رو گیر آوردم چنتا سوال بپرسم ازتون ؟ ما برای یه واحد صد متری رفتم کاغذ دیدم حدود ۲۲ ملیون کاغذش میشه...شما میشه بهم قبمت بگید ببینم چطوریاس؟؟؟
ببخش دوست عزیز من شما رو گیر آوردم چنتا سوال بپرسم ازتون ؟ ما برای یه واحد صد متری رفتم کاغذ دیدم حد ...
بستگی به. کاغذی که انتخاب میکنی داره.... کاغذ از رولی سیصد هست تااا یک میلیون و اینا..... بعدشم باید دیوارو اندازه بزنی.... هر رول کاغذ دیواری یک و مترونیم دیوارو جواب میده..... بهتره نصاب بیارین اندازه بزنه ببینید چند رول میخاین