2777
2789

سلام دوستان ... وقتی برای خرید کاغذ دیواری میریم مثلا میگن این کاغذ رولی یه ملیونه با اجرت نصبش و چسبش میگن؟؟؟یا جدا باید اجرت بدیم؟؟

اجرت جدا رولی سی هزار تومن... 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اون فقط پول کاغذ رو میگه

پول نصب جداست 

پول چسب جداست

و البته بلانسبت بعضیا نصاب ها خیلی هم پدر سوخته هستند وقتی میان میگن زیرکاریت خوب نیست کاغذت کنده میشه و یه پول جداهم واسه زیرکاری میگیرن

99/9/9.....
نه عزیزم اون فقط پول کاغذ رو میگه پول نصب جداست  پول چسب جداست و البته بلانسبت بعضیا نصاب ها ...

دقیقا.... همین سه روز پیش زدیم همه اینارو گفت😃

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
دقیقا.... همین سه روز پیش زدیم همه اینارو گفت😃

ببخش دوست عزیز من شما رو گیر آوردم چنتا سوال بپرسم ازتون ؟ ما برای یه واحد صد متری رفتم کاغذ دیدم حدود ۲۲ ملیون کاغذش میشه...شما میشه بهم قبمت بگید ببینم چطوریاس؟؟؟

اصلا همچین چیزی نیست بازار کاغذ دیواری طوریه که قیمتی که رولی به شما میدند شامل همه چیز از کاغذ و اجرت نصب و ..میشه و هزینه جدا نمیگیرند

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
ببخش دوست عزیز من شما رو گیر آوردم چنتا سوال بپرسم ازتون ؟ ما برای یه واحد صد متری رفتم کاغذ دیدم حد ...

همه رو کاغذ نکن 

ترکیبی با رنگ انجام بده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببخش دوست عزیز من شما رو گیر آوردم چنتا سوال بپرسم ازتون ؟ ما برای یه واحد صد متری رفتم کاغذ دیدم حد ...

بستگی به. کاغذی که انتخاب میکنی داره.... کاغذ از رولی سیصد هست تااا یک میلیون و اینا..... بعدشم باید دیوارو اندازه بزنی.... هر رول کاغذ دیواری یک و مترونیم دیوارو جواب میده..... بهتره نصاب بیارین اندازه بزنه ببینید چند رول میخاین

اصلا همچین چیزی نیست بازار کاغذ دیواری طوریه که قیمتی که رولی به شما میدند شامل همه چیز از کاغذ و اج ...

بله منم فک میکنم همینطوره....مطمئن نیستم اما برای خرید که رفتم مغازه بهم گفتن این قیمتا که میگیم شامل همه چیه ...ولی زیاد خاطرم نیست که دقیقا چی گفتن

بله منم فک میکنم همینطوره....مطمئن نیستم اما برای خرید که رفتم مغازه بهم گفتن این قیمتا که میگیم شام ...

والا من که سالهاست در کار ساختمان هستم و حداقل 50 تا خونه رو کاغذ دیواری کردم تا الان هر رولی خریدیم شامل همه چیز شده و هزینه جدا ندادم

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
همه رو کاغذ نکن  ترکیبی با رنگ انجام بده

اگه بخوام رنگ بزنم کلی کار داره و ریختو پاش و کثیف کاری  اما کاغذ راحت و تمیزه ...بله منم موافق نظرتون هستم برای همین کاغذای ساده دیدم بیشتر